Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Barış para hilesini yapamadım.Yardım eder misin?Bide oyunda temayı seçemedim.3 tane yıldız oyuncu alacağım.Azcık taraftarlarımız forma alsın.:D

Barcelona ile oynuyorsan para hilesine gerek yok..

Gönlü zengin bir başkanın var..

Ayrıca reklam gelirleri, sponsorlar falan sağlam para geliyor..

Galatasaray'dan başka takımla oynamam.:)Cl'de çeyrek finale kalmadan elenmiştim.20 milyon euro'yu aldım ve işime yaradı.Ali Sami Yen'in kapasitesini yükselttim.70.000 kapasite oldu.3.sezonumda mutlaka Avrupa Kupası alacağım.:D

Galatasaray'dan başka takımla oynamam.:)Cl'de çeyrek finale kalmadan elenmiştim.20 milyon euro'yu aldım ve işime yaradı.Ali Sami Yen'in kapasitesini yükselttim.70.000 kapasite oldu.3.sezonumda mutlaka Avrupa Kupası alacağım.:D

Ali Samiyen'in kapasitesini yükseltemezsin çünkü 2 sene sonra Aslantepeye geçiyorsun...Bence hile ile yükseltmişsin...

Yarı finale bile geldim ancak bir türlü kupayı alamadım renkdaşlar bu kupayı almanın yolu nedir ? (CL'de ve Uefa Cup'da)

Ali Samiyen'in kapasitesini yükseltemezsin çünkü 2 sene sonra Aslantepeye geçiyorsun...Bence hile ile yükseltmişsin...

Saha sorumlusu her sene stadın kapasitesini yükseltiyor.:)İlk sezonumda 20.000'di şimdi ise 70.000'lerde.Zaten yapmak istesemde hile yapamadım.Hilesiz oynuyorum.:)

Yarı finale bile geldim ancak bir türlü kupayı alamadım renkdaşlar bu kupayı almanın yolu nedir ? (CL'de ve Uefa Cup'da)

Bende bunu merak ediyorum.Ayrıca oyuncularımı pahalıya satamadım.Resimli anlatım yapabilir misiniz?Oyunu ilk kez oynadığım için bilmiyorum.:)

Ben artık pahalı satmayı felan önemsemiyorum pahalıya satmak başarılarınla alakalı ama şu kupayı almak zor iş gerçekten.

Hocam ben bide Galatasaray'la oynuyorum. Mesela son senemi özetleyim. Hiçbir hile hurda kullanmadan. Gruplardan 2. çıktım elimi kolumu sallaya sallaya sonra Barça'ya çaktım,Villareal'e çaktım. Chelsea maçı geldi çattı ilk maçta 2 - 1 yenildim. İkinci maçta 2-2 kaldım ama hakem son dk.da golümü saymadı ofsayt diye tabi ofsayt felan yok. :(

İşte olay bu kritik Chelsea maçından önce, ne yapmalıyım ?

Can hangi taktiği uyguluyorsun?Mümkünse taktiğini paylaşır mısın?Biliyorum çok şey istiyorum.:D

Tüm yönleri deneyip başarılı olamayanlar,kendilerini şanssız hissedenler bir duş almayı deneyebilir aslında :)

Biraz şansın da yardımıyla Barca ile ilk sezonda çok rahat aldım kupayı.Deplasmanda yenildiğim çeyrek finallerin bile ardında rahatça 2-0 gibi net skorlar aldım.

Bunu ben yaptım,ettim demek için söylemiyorum fakat çok zor bir olay değil cidden.Can, hele ki takım söylediğin gibi iyi gidiyorken.

Ya bende senin gibi düşünüyorum Okan ama olmuyor bi yerde hata yapıyorum ama neresi ?

Yayınladığım taktik lig içindir. Gol felan arada yiyiyorum genelede avarajda fark atıyorum.

Can arada taktiğini değiştir.10 maç kazanıyorsan 11. maçta kaybedersin.Ben kadıköy'de kupa'yı kaldırmıştım.İlla kupa'yı almak istiyorsan yenildiğin maçları tekrar oyna.:D

En basitinden öne geçtiğin maçlarda zamana oynamaya çalışabilirsin?Orta sahayı güçlendirecek,gereksiz gibi gözüküp sana maçta 3-4 dakika kazandırabilecek hamleler önemli.Gerçi bu taktiği 60lardan sonra yapman gerekli.Maçları oraya kadar getirebilirmisin bilmiyorum.

Valla ne diyeyim,zamanla oturur takım,çok daha iyi olursun :) Görüldüğü üzere genç bir kadron var.

Yeniden oynayarak kupayı almanın tadı olmaz, kendi becerimle almak isterim. 2014 için genç bi kadrom yok tabiki Okan. :D 2014 deyimde.

Daha fazla önerceğim birşey yok o zaman :)

Takımı baştan kurabilirsin,yeterli değildir,birşeydir işte :)

Neyse nabalım. Zor iş kupa almak ama inşallah bigün başarıcam bu sezonda alamazsam yeniden açıcam regenler geldi zevki kalmadı oyunun.

Ben Galatasarayla ilk sezonda aldım ŞL'yi...Sadece 2 maçta hile yaptım oda gruplarda ama işe yaramadı birinde berabere kaldım birinde yenildim... :)

Nasıl aldın anlatsana ? Diğer turlarda hile kullanmadın herhalde ?

Geri
Üst Alt