Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben öyle deyince maçtan sonra "Burak Yağcı sinirliydi" diye açıklama yapıyor futbolcular:D

Şampiyonlar liginde romaya deplasmanda 6 tane atıp geliyorum.Sonraki lig maçında getafe ile 1-1 berabere kalınca menejer sinirli olmuş oluyo :D

Bu arada bir 20:45 de barça ile yaşadım an itibari ile :D Son maç real madrid 97 barcelona 97 puan 2 li averajda onlar önde.Deplasmanda mallorcayı 4-0 yeniyorum ve onlar rakip 10 kişi olmasına rağmen kendi evlerinde 0-0 berabere kalıyorlar.Ve şampiyonum :D

Oğuzhan CL'de 3. maçımda senin takımını yenmeye çalışacağım.:)Bu arada TFF'ye gönderdiğimiz numaralar bazen artıyor ve oynamayan oyuncular isyan ediyor.Antreman'a çıkmayanları 2 hafta maaşını kesiyorum.

Oğuzhan CL'de 3. maçımda senin takımını yenmeye çalışacağım.:)Bu arada TFF'ye gönderdiğimiz numaralar bazen artıyor ve oynamayan oyuncular isyan ediyor.Antreman'a çıkmayanları 2 hafta maaşını kesiyorum.

Sende çok katı davranıyosun :).Ben 1 hafta bile verince küsüyolar :D Hepsi birer lincoln :rolleyes:

Keirrison'u Adnan Polat İnter'e 28.5 milyon € ya sattı :o

19 maçda 25 golu vardı :D

Galatasaray-6

Milan-4

Barcelona-1(Kasımda iş başı yaptım ama :) )

Toplam 11 sezon geçirdim ve şimdi Barcelona ile 2. toplamda 12. sezonumdayım.

Yavaş yavaş baymaya mı başladı ne :)

Renktaşlar ben Tsl'nin alt lig'lerinden takımla anlaşıp o takımı TSL'ye çıkarmak istersem bunu nasıl yapabilirim?:)Galatasaray ile sözleşmem bitince anlaşmayacağım.:)

Renktaşlar ben Tsl'nin alt lig'lerinden takımla anlaşıp o takımı TSL'ye çıkarmak istersem bunu nasıl yapabilirim?:)Galatasaray ile sözleşmem bitince anlaşmayacağım.:)

Böyle birşeyin olanağı yok Galatasaray etiğine göre anlaşmak istemeyip çekip gidip sonra da başarısız olunca sana kucak açmazlar başka kucağa gelirsin :D

Böyle birşeyin olanağı yok Galatasaray etiğine göre anlaşmak istemeyip çekip gidip sonra da başarısız olunca sana kucak açmazlar başka kucağa gelirsin :D

Başka heyecanlarda tatmak istiyorum.Yeni kariyerde açmak istemiyorum.Neyse sözleşmem 1 sene kaldı.:)Amacım o takımı 1.lige çıkarıp sonra Avrupa'dan kupa getirmek.

eğer alt ligleride seçtiysen oyun kurarken o zaman o takımın başına geçebilirsin...;)

Alt ligleri seçtim.Mesela Yalovaspor'a veya Beylerbeyi'ne gitmek istiyorum.

Galatasaray'da kariyerin devam ediyorsa gitmek istediğin takımların td.lerini kovması lazım yada o takımlardaki td.ler baskı altında olması lazım.Takım anasayfandaki maaşların gösterildiği yeri değiştirerek hangi takımların td.leri görebilirsin.

Resim birazdan geliyor.

Raşit mesala istediğim takım boşta o takıma gitmek için ne yapmalıyım?:)

Geri
Üst Alt