Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Benim Türkçe yama olduğu için Türkçe söyleyebilir misin?

Takımın başıan geç filan yazar...

Takımla ilgilendiğini söyle tarzı birşey var.

Mesela td.ü baskı altında olan bir takıma tıkla.Sol altta menejer ilişkileri yazan yerde takımla ilgilendiğini söyle gibi birşey var ona tıklarsan olur.

Bu tarz oyunları yaklaşık 11 yıldır oynuyorum. Fm2009'u da Steam üzerinden satın aldım, oynuyorum. Yıl 2021..

Şu ana kadar elime geçen en iyi oyuncum sanırım Lillian Chevalier oldu.. Onu da Arsenal'e 144 mio $'a sattım.

72252924.jpg

Başladığımdan beri Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu oldum. Şampiyonlar Ligi'nde ise durum şöyle:

40277368.jpg

Ekonomik göstergeler de bu düzeyde:

13669119.jpg

Yıl olarak uçmuş başarı sorun değil... :D

Şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı garantiledim.Resimleri sonra koyarım.:)

ben yeni kariyer açtım g.birliği ideal hem ünsüz hem parası bol.buonanotte yi de aldım:D

Data Editor'u kullanmayı bile para hilesini anlatabilir mi ?

Burak canım sıkılıyo artık zaten zevk almıyorum. Bir kerede böyle deniyeceğim zaman geçsin diye yardım edersen sevinirim.

1-Data editörden; sol üstteki ''load database'' bölümüne girin oradan herhangi bir database seçin ve dolmasını bekleyin.

2-Sol tarafta ''club'' bölümüne girip kulüp adını yazın.

3-Kulube girip yine soldan finances bölümüne girin ve istediğiniz gibi ayarlayın finansınızı.

Yalnız kayıtlı oyuna etki etmiyor ona göre.Baştan bir save açmanız gerek.

O zaman yapmıyorum.Şuan 3. sezonumdayım ve memnunum.:D

amaizing.jpg

Bu kadar da yapılır mı bilader:cool::cool:

Vidic forvet mi oynuyor yahu ? :)

Bu arada memnunmusun Kansu save'den?Manchester sarıyor mu yani?Manchester ile başlamayı falan düşünüyorumda :)

Bu arada memnunmusun Kansu save'den?Manchester sarıyor mu yani?Manchester ile başlamayı falan düşünüyorumda :)

Galatasaray noldu la ? :D

Uzun süredir bu kadar sardı Galatasaray beni.2011/2012'deyim,harika bir kadro oluştu.Kalecisinden tutun forvetine kadar,her oyuncu as kalitesinde.Güzel şeyler oluyor.

Şampiyonluğa rahat ulaşırım,hedef Şampiyonlar Ligi'ni 2.kez üst üste kazanmak. :)

İsterseniz taktiğimi buraya yüklerim.Mata 2013'de Messi'leşiyor zaten.Vidic'in attığı gollerin hepsi kornerden,korner taktiğim maç kazandırır.

Valla Manchester'a ben sonradan geçtim,Valencia ve Udinese'yi çalıştırmıştım önceden.Udinese çok yetenekli bir takım,Valencia'da başarıya aç.Manchester'a geçtiğimde yıpranmış bir kadro vardı,büyük bir revizyon yaptım ve bu başarı geldi.

Bu sene eskimiş oyuncularla yollarımı ayırıyorum.Tevez'i ucuz sayılacak bir miktara 25 Milyon Euro'ya Atletico Madrid'e sattım.Sırada Rooney,Rio Ferdinand,Wes Brown ve Owen Hargreaves var:)

Geri
Üst Alt