Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ha bu arada ;

Jem Karacan'ı 10 milyon €'ya Newcastle'a,Anıl Karaer ile Deniz Naki'yi de ismini hatırlayamadığım takımlara toplam 6,5 milyon €'ya yolladım.Hulk'u yollamayı düşünüyorum,oradan minimum 20 milyon € gelir.

Caner Erkin ile irtibat hâlindeyim,sol açığa ilacım olur.

Bazı genç yeteneklerinde peşindeyim,menajerleriyle bağlantı kurarım yakında. :p

Maalesef berabere kaldım.:)Maçta şanssızlıklar yakamı bırakmadı.:)

Bende hile yapmadan. İlk sezonumda GS ile ;

Ekici,Guardado,Anatoliy Timo,GökhanI,VagnerL,Cardozo yu aldım. Minumum lig golü ve lig maçı seçeneklerini kullanarak. Çok mutluyum. Belki 2 transfer daha yapabilirim. :D

Riquelme'yide aldım vatana millete hayırlı olsun. :D

Hile yapmadan nasıl aldın bu kadar adamı?Bana 1.17 Milyon transfer bütçesi verdi Adnan Polat:D

Ya da kimleri kaça sattın?

- Şöyle PS görüntüsü -

Nasıl yaptığıma gelirsek.

Örn; Timo için 2.5 mio € peşin, 50 lig maçından sonrada 40 mio € vericem. Diğerlerinide bu yöntemle yaptım. Bir tek Ekici için 1 mio € teklif ettim Bayern'e daha sonrada Ekici'ye kilit oyuncu olacaksın dedim. Gelmeyi kabul etti.

Can bence yanlış transfer politikası izlemişsin,en azından sattıklarının çoğunu neredeyse bedavaya vermişsin.Ben Lincoln'ü 15'e Aston Villa'ya,Orkun'u 6.75'e Blackburn'a,Mehmet Güven'i Beylerbeyi'ne 4.4'e(nasıl olduğuna şaşırdım,Beylerbeyi'yle kariyer açtığımda bana ilk sezon transfer bütçesi vermediler.),Aykut'u da Red Star'a 4.4'e sattım.

Ayrıca Linderhot çok ucuza gitmiş.Önceki oyunumda 18 milyona satmıştım.:D

€ cinsinden sattım. 9.3.0de o fiyatlara satabiliyorsan helal olsun sana. İlk sezonunda bu arada.

Bu nasıl birşeydir yaa.:D

Elemelerde rakibim L'pool oldu.

Deplasmanda 3-1 yenildim.

Evimdeki maçda 75-80inci dakikaya kadar 3-0 yaptım. Nasıl yaptıysam. Daha sonra bi baktım. Golü yedim. Sonra uzatmalardada bir gol yedim tam oldu. Neyse sağlık olsun. :)

Bayern Münih ile rövanş maçına çıkacağım.Deplasman'da ne yapacağım bilmiyorum.Turu geçersem muhtemelen ingiliz takımı gelecek.:)

Burak ilk yarı geriye düşücek muhtemelen. Devre arasında oyuncularına gaz verip 4-2-4 yap ben her yaptığım etkisi oldu. Ama tabiki sen bilirsin elenirsen benden değil.

Juan Manuel Vargas: Sol bek veya orta sol olarak oynatabilirsiniz.Oyuna başladığında yaşı 25 dir.Özelliklerinin hakkını sonuna kadar verir.Ortalar-kornerler adrese teslim.Frikiklerden de doksana yolluyor topu.Son 5 maçta 7.82 oynamış ama 3 sezon boyunca 7.50 nin altına indiğini görmedim.

Juan Manuel Vargas: Sol bek veya orta sol olarak oynatabilirsiniz.Oyuna başladığında yaşı 25 dir.Özelliklerinin hakkını sonuna kadar verir.Ortalar-kornerler adrese teslim.Frikiklerden de doksana yolluyor topu.Son 5 maçta 7.82 oynamış ama 3 sezon boyunca 7.50 nin altına indiğini görmedim.

Hangi yıl bu?

Default database ile oynarsanız Aykut'u 10 milyon euroya Barca'ya satıp, Valdes'i 5 milyon euroya alabilirsiniz :)

9.0.3 ile Galatasaray'da oyuncusunu 20 milyona yakın bir fıyatta satabilen varmı?

---

Bu arada Murat bazen öyle terbiyesizlikler yapıyor..

Adam La Liga'da 30 maç forma giydi hala mutsuz..

Yeterince şans vermiyormuşum :D Ulan daha ne kadar şans vercem dedim sonunda :D

Vargas'ı bilmeyen yoktur heralde oyunun en iyi sol bekidir kendisi. Yok yok !

Zhirkov,Srna,Palombo,Veloso,Timoscuk:),Moutinho.. Bunlarda verilen paraya göre çok yüksek performans gösteren oyuncular.

Birde beklerinizin özellikleri iyiyse atağa çıkmayı sona getirin inanılmaz faydasını görüyorsunuz.

Vargas'ı bilmeyen yoktur heralde oyunun en iyi sol bekidir kendisi. Yok yok !

Zhirkov,Srna,Palombo,Veloso,Timoscuk:),Moutinho.. Bunlarda verilen paraya göre çok yüksek performans gösteren oyuncular.

Birde beklerinizin özellikleri iyiyse atağa çıkmayı sona getirin inanılmaz faydasını görüyorsunuz.

Aynen.Özellikle Miguel Veloso.Özelliklere bak hizaya gel :D

Burak ilk yarı geriye düşücek muhtemelen. Devre arasında oyuncularına gaz verip 4-2-4 yap ben her yaptığım etkisi oldu. Ama tabiki sen bilirsin elenirsen benden değil.

Tamam deneyeceğim.İnşAllah elerim.Paramız çok azaldı.Avrupa'dan mutlaka paralar almam lazım.Tüm taraftarlarımızı maçlara bekliyorum.:)

Geri
Üst Alt