Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Lavezzi,Vukcevic,Balotelli önerilerim...

Balotelli gelecekte uçuyor.Ama alması biraz zor :)

İlk sezon kiralayın ondan sonra alın...

Lig puan durumu:

20679939o.jpg

Cl puan durumu:

fffseu.jpg

Galatasaray'da 1 sezon kalmamın sebebi 20.kez şampiyon olup bir yıldız takmak.:)Gelecek sezon Avrupa'ya gideceğim.:)

Ben bankadan para almadım ama sponsorların altında 34 m euro borcunuz var diyor.Tam 3 yıldır öde öde bitmiyor.:D2 sene sonra bitiyor.Kansu abiyi transfer ettim tam 28 milyon euro verdim ama Avrupa'da oynayamıyor.Galiba elemelerde oynadığı için olabilir.Bir yabancı oyuncuyu nasıl Türk yapabilirim.:)

oyunu ilkdefa oynuyorum. beyler neden transfer yapamiyorum ben yaa. orneğin oyuna yeni başladim . bi demba ba yi almak istiyorum. ama alamiyorum 4,2 mio ya oyuncunun bonservisi. kulubude okey vceriyor .. butçe çok az naisl ayarlaniyor bir yardimci olursaniz çok sevinirim..

oyunu ilkdefa oynuyorum. beyler neden transfer yapamiyorum ben yaa. orneğin oyuna yeni başladim . bi demba ba yi almak istiyorum. ama alamiyorum 4,2 mio ya oyuncunun bonservisi. kulubude okey vceriyor .. butçe çok az naisl ayarlaniyor bir yardimci olursaniz çok sevinirim..

Hangi takımsın ?

merhaba, biri bana fm2009 oyunu icin link verebilirmi ben indirmek istiyorum? haftalardir ariyorum bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

Söyle Oğuz söyle söyle ne oldu.:D

Kolaymı Sami Yen'de Aslan Cimbomu yenmek.:)

Şimdi sharebus.com dan aldım rapid linklerini indiriyorum.Biraz takılayım.

arkadaslar ben oyunu indirdim herseyi yaptim oyunu acmak istedigimde error football manager 2009 is already running diyor lutfen yardim edin?

2012/2013 sezonuna girerken Galatasaray.En yaşlı oyuncum Maxi Rodriguez,onu da bu yıl rotasyonda kullanırım diye aldım.Oyuncuların çoğunu tanımayabilirsiniz,doğaldır.Keşiflerimdir,oyunun kendi yarattığı futbolculardır ama hepside çok iyi oyunculardır,şüphe etmeyiniz. :)

İşte o bahsettiğim oyunculardan biri Mustafa Kurtulmuş,Manisaspor'dan bedavaya aldım.

Bir diğeri ; Selçuk Öksüz.Mehmet Topal'ı Roma'ya 10 milyon €'ya satarken güvendiğim genç isim.Çok kraldır.

2 yıldır Şampiyonlar Ligi'ni kazanıyoruz,ligi kimselere bırakmadık göreve geldiğimizden beri.Alamadığım tek kupa Süper Kupa,2 yıldır kaybediyoruz.Türkiye Kupası'nda da firesiz gidiyorduk ama geçtiğimiz sezon malesef Beşiktaş'a 4-1 kaybettik.Takımın başında aldığım en farklı mağlubiyet buydu,yanlış hatırlamıyorsam.

Falan filan,özetle böyle. :D

Murat ilk sezon avrupa kupası maçlarının fikstürünü koyabilir misin ?

Murat ilk sezon avrupa kupası maçlarının fikstürünü koyabilir misin ?

İlk sezon almışım yahu Süper Kupa'yı.O kadar çok zaman geçti ki,hatırlayamamışım. :D

3 kez oynamışız,1 kez kazanmışız,o kadar iyi değil. :)

ilk sezonumda sadece bedavaya Appiah'ı aldığımı,geriye kalan kadroyu koruduğumu belirtmek isterim. :)

arkadaslar biri bana lutfen acil yardim etsin fm2009 M. Rasit unver adli mod dan

link aldim hepsini indirdim 1dosya da cikartim hespini sonra da setup yaptim, oyunu kurdu ama fm.exe çalistirdigimda açilmiyor ve diyor ki : fm2009 is already running, bakiyorum gorev merkezine orda fm.exe diye birsey yok lutfen biri bana da fm2009 u indirmek icin iyi link atsin yada yardimci olsun

Murat,

Bu kadar büyük başarılar yakalayıpda büyük yıldızlar almaman çok ilginç geldi.

Murat,

Bu kadar büyük başarılar yakalayıpda büyük yıldızlar almaman çok ilginç geldi.

Hiç bir Galatasaray kariyerimde takımıma büyük isim almamaya çalışırım.Alsam da yaşlıdır,genellikle forma satışı için yaptığım transferlerdir.

Mata,Teixeira,Laurito,Mascio,Ramires,Gerson inanılmaz futbolcular.Aynı şekilde yerliler de öyle.Hepsinin peşinde Real,Barcelona,Inter,Milan,Juve,Bayern,Liverpool gibi takımlar var.Teklifler geliyor devamlı,bazılarını satıyorum bazılarını tutuyorum.

Aslında bu sezon yıldız oyuncu almaya niyetlendim,Okan Çelik şahit.Kanatlara oyuncu arıyordum,Real Madrid ile Robben için anlaştım,adam gelmek istemedi.Quaresma,Bentley falan derken Maxi Rodriguez'i aldım Atletico'dan.Gayet iyi özellikleri var,tecrübeli,güzel de oynuyor.

Balotelli ile de anlaşmıştım ama o adamı oynatmak ister,yedek kaldığında sorun çıkartır diye son anda vazgeçtim. :)

Kadroda isimleri size yabancı gelen Türk oyuncuların hepsinin de çok iyi profilleri var,oyunun regenleri,kaliteli futbolcular.Ben bu oyunu böyle oynamayı seviyorum açıkçası.

Bu kariyerden önce Barcelona ile açmıştım oyunu.İlk sezon oynadım falan,transfer döneminde Ronaldo ile Agüero'yu transfer ettim.Ronaldo - Agüero - Messi hattıyla oynuyordum ama sarmıyordu.Bu benim tarzım değildi,bende gittim tekrar Galatasaray ile başladım oyuna.

Geri
Üst Alt