Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şu anda C.Ronaldo felan gelmek istiyordur herhalde. 2 Kere CL filan bütçe tavana vurmuştur ?

Şu anda C.Ronaldo felan gelmek istiyordur herhalde. 2 Kere CL filan bütçe tavana vurmuştur ?

Bütçe tavana vurdu,takım finansal olarak çok iyi durumda da Adnan Polat acayip cimri.41 milyon € transfer bütçesi verdi yahu. :o

İdareli kullandım bende,3-4 tane genç futbolcu,Maxi Rodriguez,bedavaya Sergio Asenjo.

Bunun dışında Neymar'ı 23 milyon €'ya Real Madrid'e,Aydın'ı 6 milyon €'ya Porto'ya yolladım.Bunun dışında sattığım oyuncularda var,totalde 42 milyon € gelir sağladık transferden.Harcadığımız para ise sadece 19,5 milyon €.

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Bence örneğin 40 mio € peşin, atıyorum 50 lig maçından sonra xx mio € vererek C.Ronaldo'yu Messi gibi adamları almalısın. Tabi bu benim düşüncem.

-------Villa----------

C.Ronaldo-Kaka-Messi

----Ekici--Veloso----

Vargas--Regen:p--Regen--UğurU

-------Sinan-----------

Regen dediğim yerlere Türkiye'den çıkan öküz gibi özelliklere sahip canavarlar olur onlardan koyabilirsen. Bu kadro bildiğin gelmiş dünyanın geçmiş en iyi kadrosu olur. :D

Pardon yedi kişi olmuş, Ramos'un yerine Uğur koyalım mesela..

Bence örneğin 40 mio € peşin, atıyorum 50 lig maçından sonra xx mio € vererek C.Ronaldo'yu Messi gibi adamları almalısın. Tabi bu benim düşüncem.

-------Villa----------

C.Ronaldo-Kaka-Messi

----Ekici--Veloso----

Vargas--Regen:p--Regen--S.Ramos

-------Sinan-----------

Regen dediğim yerlere Türkiye'den çıkan öküz gibi özelliklere sahip canavarlar olur onlardan koyabilirsen. Bu kadro bildiğin gelmiş dünyanın geçmiş en iyi kadrosu olur. :D

Can,

İnan bana sarmıyor şöyle kadrolarla oynamak.Benim Ronaldo'm Teixeira,Kaka'm Arda,Messi'm Mata,Villa'm da Laurito.

Sana da tavsiye ederim bu elemanları,özellikle de LAURİTO !

Hocam söylediğin oyuncuların hepsini almışlığım var diğer kariyerlerimde. Ancak ben bir yerde yanlış yapıyorum, böyle kariyerleri inceleyecerek onu bulmaya çalışıyorum.

Bu sezon ilk sene olduğu için Şl elemesiyle başladım. Rakip güçlü Juventus'du. Kesinlikle eleniceğimi düşünüyordum. Ancak Juve'yi durdurmak için Rakip Takım Talimatlarında iki kanat oyuncusunu ve iki forvetini tutturdum.

Arda'ya da free role ve topla oynama dedim. Bu arada Arda MC olarak oynattım. Çokda iyi oynadı. İlk maç (D) 0-0, 2. maç (E) 2-0 olmak üzere eledim.

Şimdi Cl'de gruplardan 2. olarak çıktım. Ve Rakibim ManU, bakalım nolucak. Bu arada seninde önere bileceğin bir şeyler varsa söylemeni isterim.

Bu arada Meira inanılmaz kötü maçlar çıkardı neredeyse her Avrupa maçında penaltı yaptırdı. O yüzden satma kararı aldım ve sattım.

Taktiğimde 4-3-3 Standart bu arada.

arkadaslar biri bana lutfen acil yardim etsin fm2009 M. Rasit unver adli mod dan

link aldim hepsini indirdim 1dosya da cikartim hespini sonra da setup yaptim, oyunu kurdu ama fm.exe çalistirdigimda açilmiyor ve diyor ki : fm2009 is already running, bakiyorum gorev merkezine orda fm.exe diye birsey yok lutfen biri bana da fm2009 u indirmek icin iyi link atsin yada yardimci olsun

Bak ctrl+alt+del yap sonra görev yöneticisine gir üstte 2. olan işlemlere tıkla ordaki fm.exe ye tıkla işlemi sonlandır de sonra oyuna gir...

valla çok sagol yemin ediyorum 1gun bu aptal seyi nasil kapatrim diye ugrastim sagol bana link leri verdigin icin

Manchester United'da 4.sezonum,İngiltere'de gelmiş geçmiş en iyi menajerler sıralamasında 2.sıradayım dünya çapında ise 8.sıraya yükseldim :)

İlk geldiğimde 100 milyon euroluk transfer yapmıştım,3 sezondur ise transferden para kazanıyorum.240 milyon euro bütçem var,harcayacak yer bulamıyorum :o

YARDIMMMM

umm fm2009 oynadigimda hazirlik maci oncesi hep takiliyor ve devam edemiyorum ctrl+alt + del e basitigimda fm2009 calismiyor ne yapmaliyim ?

Ligde 24'de 24 galibiyet:

53735080.jpg

Cl'de çeyrek final ön elemesinde Tottenhenam ile ilk maçım:

ved.jpg

Bu kadar başarıya rağmen iş güvenliğim güvenli.Ayrıca kupada da yarı finaldeyim,büyük ihtimal final'e çıkacağım.

Hocam söylediğin oyuncuların hepsini almışlığım var diğer kariyerlerimde. Ancak ben bir yerde yanlış yapıyorum, böyle kariyerleri inceleyecerek onu bulmaya çalışıyorum.

Bu sezon ilk sene olduğu için Şl elemesiyle başladım. Rakip güçlü Juventus'du. Kesinlikle eleniceğimi düşünüyordum. Ancak Juve'yi durdurmak için Rakip Takım Talimatlarında iki kanat oyuncusunu ve iki forvetini tutturdum.

Arda'ya da free role ve topla oynama dedim. Bu arada Arda MC olarak oynattım. Çokda iyi oynadı. İlk maç (D) 0-0, 2. maç (E) 2-0 olmak üzere eledim.

Şimdi Cl'de gruplardan 2. olarak çıktım. Ve Rakibim ManU, bakalım nolucak. Bu arada seninde önere bileceğin bir şeyler varsa söylemeni isterim.

Bu arada Meira inanılmaz kötü maçlar çıkardı neredeyse her Avrupa maçında penaltı yaptırdı. O yüzden satma kararı aldım ve sattım.

Taktiğimde 4-3-3 Standart bu arada.

2.Turdaki rakibim olan ManU'yu toplamda 5-1 yendim. Sonraki rakibim Barça'ydı onuda bir türlü yenemediğim için hile ye başvurdum ve hileyle aynı şekilde Chelsea'yıda eledim. Çünkü bir türlü elemenin yolunu bulamadım. ManU'ya 5 tane atan takım gidip Barça'dan hilesiz 4, Chelsea'dan 3 tane yiyordu. Neyse FM kariyerlerimde hiç hile yapmayan biri olarak bir kerede böyle denemek istedim. Gerekirse Final'dede hile yapıp alıcam kupayı. Sonrada hiç tadmadığım yıldız kaprislerini tadıcam. :)

Maalesef oyuna küstüm.:DBarcelona'dan tarihi fark yedim.Kendimi bildim bileli futbol oyunlarını oynarım ve bu kadar fark yememiştim.Yönetim-Futbolcu-Taraftar beni çok eleştirdi.:)Cl'de 2.oldum.:)

Cl'de Arsenal ile 2-2'nin rövanşında 0-1 yenerek tur atladım.Yarı finaldeyim.

ars.jpg

Şampiyonluğumu 31.haftada 31 galibiyetle ilan ettim.:D Barça'yı 1-0 yenerek.

61766055.jpg

adszfgx.png

Şuanlık kolay giden bir fikstür ve zirvedeyiz.Büyük ihtimal sezonu 4-5 arasında bitirsek de inancımız tam ! :)

Şampiyooon olacağızz Manchester'ım bu seneeee :)

Cl'de yarı final ilk maçımda deplasmanda Bayern ile 1-1 berabere kaldım büyük ihtimal finaldeyim ve Barça ile oynayacağım.:D

1-Data editörden; sol üstteki ''load database'' bölümüne girin oradan herhangi bir database seçin ve dolmasını bekleyin.

2-Sol tarafta ''club'' bölümüne girip kulüp adını yazın.

3-Kulube girip yine soldan finances bölümüne girin ve istediğiniz gibi ayarlayın finansınızı.

Yalnız kayıtlı oyuna etki etmiyor ona göre.Baştan bir save açmanız gerek.

Okan şunu biraz daha açarak anlatır mısın ? Ben Galatasaray'ı yapıcam mesela. Nasıl yapıcam. O finans ayarlama yerini felan resim koyarak gösterirsen.. Veya bir başka yardım edebilecek olan.

Geri
Üst Alt