Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Son olarak Sascha Kljestan özellikleri ortalama seviyede olsada inanılmaz süratli oynuyor. Ben pek anlamadım. Hızı falan 18-19 değil üstelik. Çok acayip.:D

Kupa finalinde Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla ve kaba etimde oluşan ter damlalarıyla ezdim. Bir ara baktım oradan nefes alıyorum. Öyle rahattım ki maçta(!)

Hahah:D:D

Anıl, Mehmet Topuz 'a Juan Mata 'nın 2 katından bile fazla para vermişsin. Kayseriliden korkacaksın oyunda bile:p

Sadece 1 topun kaleyi bulacak ve rakibinin de 9 topu.ama maçı 3-1 kazancaksın?işte buna tarih yazmak derler :D seneye edu yu transfer ederlerse kadro tamamdır :D..üçüncü gol tam bir komediydi,van der sar topa volkan gibi vurunca önündeki defansa çarpıp aşırtma gol oldu :)

Vagner love ı bende alacaktım ama adam 6 ay sakatlanınca vazgeçtim..carrusca yı bu paraya alan LAZio!! ya plaket vermek lazım.

Bu arada oyunda ki tatil sorunu çözüldü, bilmeyen arkadaşlar varsa haber vereyim dedim;)

Bu nasıl iş yahu.Aynı grupta 3 Türk takım.Diğer grupta 4 İspanyol takım diğer grupta 2 İngiliz takım diğer grupta da 2 Alman takım.

Geri
Üst Alt