Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Evimdeki macta 1-1 kaldim ve elendim.Eksiklerim coktu uzerine Srna mac icinde sakatlandi Lincolnun kondisyonu 60lara dustu fakat yedekte orta saham kalmadi cikaramadim.Penaltidan 1-0 onde bitirdim devreyi.Del Pierro acik ofsayttan 74te bi gol atti (golden sonra spikerde galatasaray cannot beleive ofsayt felan dedi :) ).Saglik olsun gelecek sezon icin buyuk umit verdi takim.Buralara kadar gelmek transferde de yardimci olacaktir bana.

Hüseyin üzüldüm gerçekten ama, kesinlikle sakatların büyük etkisi vardır. :(

Hüseyin üzüldüm gerçekten ama, kesinlikle sakatların büyük etkisi vardır. :(

Direkten topum felan dondu sans yoktu.Sezonu sampiyon + Turkiye kupasiyla bitirdim.Transfer sezonundayim 30 kusur milyon butcem var suan daha evvel yazdiklarimi satip senin yazdiklarin+bir iki oyuncu daha almayi planliyorum ki bu sene CLde en az yari final yapayim

Direkten topum felan dondu sans yoktu.Sezonu sampiyon + Turkiye kupasiyla bitirdim.Transfer sezonundayim 30 kusur milyon butcem var suan daha evvel yazdiklarimi satip senin yazdiklarin+bir iki oyuncu daha almayi planliyorum ki bu sene CLde en az yari final yapayim

Kadronu gönder öneride bulunurum.

Kadrom yukarida var .Taktik resimlerinde.Kimse gelmek istemiyor.Veloso geldi kontrat ucretini 3.4 yapinca.Vargas'i Chelsea ye kaptirdim.Moutinho icin Barcayla kapisiyoruz sanirsam Barcaya gidecek.

Zapata ve Anatoliy Timo'ya bak derim.

Kewell Baros Keitayi elimden cikarip Thiago Neve Buonetta ve Veloso yu aldim.Soylediklerine de bakicam da Linocolnu elden cikaramadim (oyundada yapisti kulube :D )Bu arada bana fm turkce yamasi lazim basin toplantilari vs icin.Ben bir tane yukledim prgram olarak cok az turkce.

Tymoschuk pahali ve yasli gerek yok.Lincolnu satarsam Zapata iyi olur.

Yama icin tesekkurler Burak aradigim boyle bisey idi.Saveli oyunda gecerli olmasi ayri bir arti.

Gençler için antreman programı olan var mı ? Emre Çolak ve Serdar'ı geliştirmeye çalışıyorum.:D

Genç oyuncuları o antrenmana yönlendirdin mi..?

Clde grupta liderken son mac yedek kadroyla ciktim Benfica macina 1-0 giderken mac 90+da 1-1 yatilar.Grup 2.si ciktim gene Juventus geldi karsima :).Isın kotusu stoperdeki tum oyuncular sakat ya da cezaliydi.Stoperde Topal Semih Kaya ikilisiyle basladim.Ilk yari Cordozoyla 1-0 one gectim.Daha sonra Kornerden yedim. Derken 90+3te Cordozo cikti gene sahneye :) Ilk mac 2-1.

Bir diger ilginc hikayemde az evvel besiktasla Turkiye kupasi yari finalinde karsilastim.Baris dokturdugu (3 gol ) macta 4-0 kazandim ilginc olansa Thiago Neves kornerden gol atti :D

Ligde 49 mactir yenilmiyorum fakat fenerle aramda 1 fark var :) gecen sezonda 5 puan farkla sampiyon olamadim o kadar kazanmama ragmen.Zorluyorlar beni ama derbilerde yenip farki tekrar aciyorum.

CL'de grup 1. oldum.Yine farkeden birşey olmayacak.Arsenal'i finalde istiyorum.Kuralar çekildiğinde göstereceğim.:)

Geri
Üst Alt