Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Juveyi penaltilarda eledim son dakka goluyle uzatmalara goturdum .Sansima Barca cikti Arda Cordozo Topal Baris sakat olmasina ragmen tek kale oynadim. Nihat frikikten takti.85te Neves ile inanilmaz bi gol attik yerimden firladim vallahi :)

Hüseyin rövanş maçına aynı taktikle çıkma.Nou camp'ta işin çok zor.

Rövansta da bu sekilde basladim stoperlerimin (gokhan ve emre gungorun) kacirdigi xavi ve iniesta 1er gol atti. 2 yari 4-4-2 ye dondum biraz daha iyi oynadi takim Velosoyla 2-1 yaptim daha sonra her turlu degisiklikleri denedim 2 de cok net firsat buldum ama olmadi.Saglik olsun.Stoper sorununu halledebilirsem seneye yari final yaparim en azindan.

Biz Barcelonaya elendik gitti Fiorentina eledi Barcelonayi onlarda Madride kaybetti finalde :) Dunya kupasi basladi ve transferler konusunda hareketli bi donemdeyim oyunda.

Arnautovic'i alan var mı oyunda hiç,nasıldır,iyi midir ? Almayı planlıyorum da. :D

Öyle biri yok Murat :o

Biz 8 kişi ile de kazanırız :D Yürüyedurun aslanlarım :D

Kira borcumuzu 3 milyon euro'ya getirdim.Borcumuz bitince pilot takım alacağım.:DCL'ye kadromu da gönderdim.:)Arsenal'ı elenmiş bilin.:)

Bende 3. sezonda ilk kez gruptan lider ciktim 1 maglubiyet 5 galibiyet.Lyon geldi 2. turda ilk mac deplasmanda 1-1 ken 10 kisi kaldik ama maci 4-1 aldik. Simdi samiyende rahat bi maca cikacagim.Umarim bu kez ceyrek finali gecerim. Bu arada sezon basinda Gourcuff'u 22ye aldim. Sezon sonu da Tuncay bedavaya geliyor. Orta saha ve kanatlarda cok secenekli bi kadro oldu.

Benim bile beklemedigim bi sonuc oldu ilk macim Interle. Maca normal taktigimle ciktim Ibrahimovice markaj ve sert top kapmayi uyguladim (Boyle cok zorlu maclarda takim konusmasinda zevkli mac olacagi seciyorum ve yararini gordum evimdeki maclarda hep) . Bu arada direkler ve Cesar olmasa 5lik macti.Neves 90+da inanilmaz b gol atti. Gercekten cok mutlu etti bu sonuc beni .2. maca aksilik olmazsa yari finaldeyim.

Bu arada 2. maci 3-1 kaybetsemde Cardozo'nun golune kurban yari final yaptik.Bayern geldi rakip. (Madrid ve Manchestera bakinca baya sansli bi kura :) )

Bayerne karsi ilk mac evimdeydi tek kale oynadim ancak 2-1 kazanabildim.Bu arada su buyuk maclarda duran toplardan yedigim gollere bi cozum bulmaliyim.Inter le deplasmanda mac 1-1 giderken 2 kornerden gol yedim.Bu macta da yedigim tek gol yandan kullanilan serbest vurus :(.Neyse Bayern olunca rakip finalden umutluyum fakat finale cikarsam kaybedecegime eminim :D

Son dakikalarini yusuf yusuf gecirdigim macta Ochoa ve Barisin imdadima yetismesiyle finaldeyim.Rakip son sampiyon Madrid.En buyuk dezavantajim Neves sakatlandi.Bu arada ligde 4 hafta kala Fenerin 2 puan gerisinde kaldim bu da ilginc oldu .Kupa da da fenerle finaldeyim.

Golu bulana kadar tek kale oynadigim bi macta golden hemen sonra 4-5-1e dondum tempoyu dusurup kisa paslarla daha defansif oynamaya basladim.Oyunu da biraz sertlestirince Madrid pozisyon bulmakta zorlandi ve 3. sezonumda kupayi kaldirdim.Bu sezon sansim finale kadar Inter disinda zor bi rakip gelmemesiydi fakat takim gercekten muthis oynuyor.Ama isin ilginci ligde son 2 hafta kala fenerle ayni puanda olmama ragmen 2li averajdan 2.yim bakalim Turkiye kupasinda feneri ezdikten sonra ligi alabilecekmiyim :)

Bu arada golu frikikten buldugumu soylemeyi unutmusum :D

Sen Clyi al ligde 2. ol :) Fenerde hic kaybetmedi be arkadas. Bende 81 mac yenilmemistim ligde bu sezon Trabzon Inter Besiktas Ve Fb ile ardarda karsilasinca Trabzon ve Fenere rotasyonlu kadroyla ciktigimdan kaybettim . Neyse CL ve kupa da yeterli en azindan bu sene daha buyuk isimler getirebilrim :)

türkiye kupası noldu? bi de 3 takımla katılıyoruz ecc'ye :D. walla büyük başarı hem ligde hem avrupa'da aynı anda iyi gitmek.

Arkadaşlar PSG ile oynuyorum da, ucuz fiyatlı ama çok iyi genç oyuncu önerebilir misiniz bana birkaç tane?

Arkadaşlar PSG ile oynuyorum da, ucuz fiyatlı ama çok iyi genç oyuncu önerebilir misiniz bana birkaç tane?

Daniel Aquino,Mascio.2'sinin toplam maliyeti 1 milyon € bile değil. :f68.gif: Gerçi Mascio her oyunda çıkmıyor ama sen yine de dene.

Bir de Alex Ferguson'un son gözdesi Mame Biram Diouf var,ona da bakarsın.

Aquino'yu aldım zaten de nasıl maliyeti 1 mil değil yav, ben 4'e aldım adamı, zaten değeri 2.6 falan başlıyor. Gerçi benim versiyon 9.0.3 ondan da olabilir. Diouf'a bakmıştım da pek beğenmedim. Mascio da çıkmıyor :o

Geri
Üst Alt