Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Aquino'yu aldım zaten de nasıl maliyeti 1 mil değil yav, ben 4'e aldım adamı, zaten değeri 2.6 falan başlıyor. Gerçi benim versiyon 9.0.3 ondan da olabilir. Diouf'a bakmıştım da pek beğenmedim. Mascio da çıkmıyor :o

Benim versiyon 9.0.1,ondandır.425 bin € gibi bir rakama alıyorum Aquino'yu,Mascio oyunun hatalarından,50 bin €'ya da onu alıyorum.İkisinin bir profili oluyor zaten,sorma gitsin. :o

Sen hangi mevkilere adam istediğini söyle,ona göre bakalım istersen ?

4-3-3 oynuyorum. AMR ve DMC gerekiyor. Şöyle iyi bir yedek GK olsa da fena olmaz hani.

4-3-3 oynuyorum. AMR ve DMC gerekiyor. Şöyle iyi bir yedek GK olsa da fena olmaz hani.

De Gea ve Adan yedek kaleci olabilir.Şimdilik yetenekleri çok sınırlı ama çabuk gelişiyorla.Özellikle De Gea kötü özelliklerine rağmen ilk sezonda bile oynattığımda 7 ile bitiriyordu hep.

Yedek GK : Sinan Bolat,Vincenzo Fiorillo,Enyeama.

AMR : Alex Teixeira,Wijnaldum

DMC : Ramires,Eduardo Costa ( 9.0.1'de bedavaydı sene başında ),Leon Andreasen,Ignacio Camacho

Ucuzları da var tuzluları da ama sen yine de bir bak derim.Unutmadan Internacional'de ki Walter'ı da dene,çok feci oluyor adam.İlk sezonunda değilsen Victor Irineu'ya da el at.İlk yıl kiralıktı kendileri,senin versiyonda da öyle midir bilemem.

İkisi de gelmiyor (Adan, De Gea) :o

-------------------

Enyeama Chelski'ye gitti :o

Wijnaldum'a, Teixeira'ya ve Ramires'e ve Andreasen'e para yetmiyor :o

Sinan'ı, Fiorillo'yu ve Eduardo Costa'yı deniyecem, Camacho gelmez zaten A. Madrid'den.

Edit: E.Costa çıkmıyor :o

Fiorillo çok pahalı, Sinan da gelmiyor :o

Boştaki Appiah'ı aldım, rotasyona attım...

İkisi de gelmiyor (Adan, De Gea) :o

-------------------

Enyeama Chelski'ye gitti :o

Wijnaldum'a, Teixeira'ya ve Ramires'e ve Andreasen'e para yetmiyor :o

Sinan'ı, Fiorillo'yu ve Eduardo Costa'yı deniyecem, Camacho gelmez zaten A. Madrid'den.

Edit: E.Costa çıkmıyor :o

Kapat oyunu,git yat uyu Giray. :asd:

Bir sorum var renktaslar, siz FM'i aldiniz mi yoksa indirdiniz mi? Eger indirip oynuyorsaniz, nerden indirdiginizi özelden söyleyebilirmisiniz?

GK: Sinan Bolat,Viviano,Josh Lambo,Oscar Ustari

DMC: Gojko Kacar

AMR: Alexis Sanchez(AMRLC,FC),Gervinho,Dja Djedjé

Şu an bunlar geldi aklıma.

Eyvallah hocam, Lambo'yu aldım 15k'ya. Bir de Zuculini'yi aldım 350k'ya. Kapattım transferi :)

Lambo'nun inanılmaz kötü bir profili vardı ben aldığımda.Zuculini iyi transfer. :)

Transferlerim:

Franco Zuculini 350k

Josh Lambo 15k

Steven Defour 4.7m

Jonathan Cristaldo 170k

Stephen Appiah bedava

Caneles 210k

Daniel Aquino 4m

Per Skjelbred 1.2m

---------------

Pancrate'yi 4.3m'e Sochaux'ya, Luyindula'yı da 4m'e Auxerre'e sattım.

willians santana'yı amr olarak alabilirsin... kaleci de sinan bolat veya trifkoviç...

ayrıca park young-moo ve david rozenbergi öneririm. İkisi de cm oynuyor... çok iyi frikik atıyolar..

genç oyuncu olarak da tuncay aydoğdu var mr oynuyor..

Eyvallah hocam, Lambo'yu aldım 15k'ya. Bir de Zuculini'yi aldım 350k'ya. Kapattım transferi :)

Eğer ihtiyacın varsa paran olduğu bir vakit Gojko Kacar'ı mutlaka al derim.Çok iyi gelişme gösteriyor.Özellikle mental olarak.Ayrıca DC/DMC/MC oynaması da büyük avantaj.

türkiye kupası noldu? bi de 3 takımla katılıyoruz ecc'ye :D. walla büyük başarı hem ligde hem avrupa'da aynı anda iyi gitmek.

Kupayi da aldim 2-0 gectim feneri bu sezona da bomba basladim kadromda degisiklik olmadi birtek tuncay geldi bedavaya Super Cupayi 10 kisi Chelseayi 2-1 yenerek aldim(1 de penalti kacirdim :) ) Kadrmdaki yabancilarda yerlilerde cok saglam. Mehmet Topal inanilmaz oynuyor olmuyacak goller atiyor degeri 8m oldu Arda oldu 15m birde milli takim basarili olsa degerleri katlanacakda olamiyor :)

Gençler bana acil forvet ve sağ açık oyuncusu söyleyin.Çok pahalı olmasın,lütfen. :)

Forvet: Emilio Zelaya (ama çoğu zaman çıkmıyor, Arjantinli)

Sağ Açık: Cesar Villaluz

Gençler bana acil forvet ve sağ açık oyuncusu söyleyin.Çok pahalı olmasın,lütfen. :)

Forvet; Murat Durgun,Burak İlhan Sözgen ve Hakan Yılmaz.Kaleye de Tugay Koç'u alırsan coşarsın.:DFm'den sıkılmaya başladım.Sezon bitince belki devam etmeyebilirim.

Forvet: Emilio Zelaya (ama çoğu zaman çıkmıyor, Arjantinli)

Sağ Açık: Cesar Villaluz (Meksikalı)

Geri
Üst Alt