Burak YAĞCI
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.790
- 123
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa Süper Kupası 2.kez Galatasaray'ın !
(ŞL) Galatasaray 3-1 Roma (UEFA)
Barazite Gençlerbirliği'nde !
Galatasaray gelecek vaadeden genç Hollandalı futbolcusunu,pilot takımı Gençlerbirliği'ne sezon sonuna kadar kiralık gönderdi,kulislerde bu transferin amacının yeni bir yabancı transferi için kontenjanda yer boşaltmak olduğu söyleniyor.
Derkeeen ..
Kerlon Galatasaray'da !
Galatasaray Spor Kulübü,Inter'de yeterli forma şansı bulamayan ve satış listesine konmuş olan müthiş Brezilyalı futbolcu Kerlon'u 600.000 € karşılığında renklerine bağladı.Hücuma yönelik orta saha olarak oynayan Kerlon,Galatasaray'ın Arda'yı sattıktan sonra aynı mevkiye yaptığı 2.yıldız transferi olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. - ilki Afellay idi -
Kerlon'un Galatasaray ile 2015 yılına kadar sözleşme imzaladığı ve haftalık 20.000 € alacağı öğrenildi.
--
Tüm bu transfer gelişmelerinin ışığında ;
Marquinhos'u bende almıştım.Çok iyi oynuyor.
ileride para ediyor mu??![]()
Yeni aldım ama iyi oynuyor.Para eder mi bilmiyorum?
Barazite Gençlerbirliği'nde !
Galatasaray gelecek vaadeden genç Hollandalı futbolcusunu,pilot takımı Gençlerbirliği'ne sezon sonuna kadar kiralık gönderdi,kulislerde bu transferin amacının yeni bir yabancı transferi için kontenjanda yer boşaltmak olduğu söyleniyor.
Derkeeen ..
Kerlon Galatasaray'da !
Galatasaray Spor Kulübü,Inter'de yeterli forma şansı bulamayan ve satış listesine konmuş olan müthiş Brezilyalı futbolcu Kerlon'u 600.000 € karşılığında renklerine bağladı.Hücuma yönelik orta saha olarak oynayan Kerlon,Galatasaray'ın Arda'yı sattıktan sonra aynı mevkiye yaptığı 2.yıldız transferi olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. - ilki Afellay idi -
Kerlon'un Galatasaray ile 2015 yılına kadar sözleşme imzaladığı ve haftalık 20.000 € alacağı öğrenildi.
--
Tüm bu transfer gelişmelerinin ışığında ;
Arkadaslar bu patch ile alakalı crack cıktımı ayrıca türkce yama olayı nasıl gidiyordaha gelismis bir türkce yama varmı bildiginiz
![]()