Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Dört hece tek kelime ; A-li-pi-o !

Allah nazarlardan saklasın,aslan aslan
biggrin.gif

Devre arası Marquinhos siparişini de verdim,Altidore'yi sepetliyoruz inşallah.
smile.gif

Alipio'yu da tavsiye ederim.92'li,Real altyapısından.

Transferlerim.. Zebina,Gignac ve Pogrebnyak çok müthiş oynuyor herkese tavsiye ederim.

Şşşşşşşşşt..! Şimdi sessizlik!

YArı finalde Madird ile eşleştim.

Tam şampiyon olucaktım, bi hata vermeye başladı Save dosyasını açamyor:( nasıl düzeltebirim yav :( Silip bi daha yükledim ama olmuyo :(

Tam şampiyon olucaktım, bi hata vermeye başladı Save dosyasını açamyor:( nasıl düzeltebirim yav :( Silip bi daha yükledim ama olmuyo :(

Eğer en son çalışırken save yaparken; elektirik kesildiyse, taskmngr'den oyunu kapattıysan yada vb sebeblerle pc kapandıysa, havada bulut sen o save'i unut;) Kurtuluşu olmuyor maalesef.:o

O yüzden benim taktiği kullanın: 2 tane save dosyam var her kayıtta diğerine kaydediyorum sırasıyla. Bir sorun oldumu enkötü ihtimalle bir önceki kaydıma dönüyorum o da o kadar sorun olmuyor:)

Eğer en son çalışırken save yaparken; elektirik kesildiyse, taskmngr'den oyunu kapattıysan yada vb sebeblerle pc kapandıysa, havada bulut sen o save'i unut;) Kurtuluşu olmuyor maalesef.:o

O yüzden benim taktiği kullanın: 2 tane save dosyam var her kayıtta diğerine kaydediyorum sırasıyla. Bir sorun oldumu enkötü ihtimalle bir önceki kaydıma dönüyorum o da o kadar sorun olmuyor:)

Çözümünü buldum renkdaş, dosyamı bi arkadaşa atıcam o biraz ilerletip bana yolluyacak.Forumları biraz araştırdıktan sonra buldum.

Ben Kırıkkalespor ile bi kariyer açtım.Genç yetenekli ve ucuz bana gelebilecek oyuncular söyler misinz?

Beyler dediginiz gibi oyunu sildim yeniden yukledim ama bu seferde product key cıkıyor patch i flan hepsini yaptım illa soruyor varmı yardım sever bi renkdas bana özelden ulasırsa sevinirim.

Beyler dediginiz gibi oyunu sildim yeniden yukledim ama bu seferde product key cıkıyor patch i flan hepsini yaptım illa soruyor varmı yardım sever bi renkdas bana özelden ulasırsa sevinirim.

Crack gönderdim.

Geri
Üst Alt