M.Rasit ÜNVER
Tecrübeli Üye
- 21 Kasım 2008
- 6.467
- 2
- 1.333
Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Agüero'yu kayıt ettin mi?
Agüero'yu kayıt ettin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico Madrid'in başındayım çok sakatlık yaşıyorum. Hangi bölgeye oyuncu transfer etmem gerek nasıl öğreneceğim? Sağ bek olarak kimi önerirsiniz?
İlk sezonum bitti. Bir lig kupası bir türkiye kupası ve uefa kupasını kazandım...Transfer dönemindeyim hsv'den olic'i aldım bedelsiz
ortasahaya futbolcu bakıoyorum genç 20-25 yaş arası önereceğiniz bi futbolcu varmı değeri 1-10 $ arası...
Övünmek zamanı geldiyse 5 senede 12 kupa.
5 Lig.
4 Kupa.
2 CL
1 Uefa
Forumda bir bölüm açsak kariyer hikayeleri yazmak için. Nasıl olurdu sizce??
Madem öyle; 4 sene de 19 kupa
4 Lig
3 Fortis
1 ŞL
3 UEFA
3 Süper kupa
5 Türkiye Süper Kupası..(5. seneni başı)
O defansla tabi iyi iş yapamazsın,özellikle Barış Özbek ve Emre Güngör çok aksatır orayı.Kadronda Patrick Vieria var,neden oynatmadığını anlamadım.Barış yerine Nuri veya Mehmet Ekici iyi gider,defansa ise Türk oynatabileceğin Serdar Taşçı'yı alabilirsen çok iyi olur.
Aynı tip iki forvet oynatıyorsun ki Arshavin forvet değil AMC'de daha iyi oynar o.Çift forvet oynayacaksan Sercan'ın yanına Oscar Cardozo'yu koy öyle bir adam yedek durur mu hiç?
Yalnız Can taktiğin kötü gibi duruyor.Ortasahada çok açık verebilirsin.Savunmada zaten süper isimlerden oluşmuyor.Bu taktik ile ligde şampiyon olursunda avrupada fenerden farkın kalmaz![]()