Erkan Doğan
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.973
- 0
- 1.306
Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Baış Özbek bozuyor gibi.
Baış Özbek bozuyor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O defansla tabi iyi iş yapamazsın,özellikle Barış Özbek ve Emre Güngör çok aksatır orayı.Kadronda Patrick Vieria var,neden oynatmadığını anlamadım.Barış yerine Nuri veya Mehmet Ekici iyi gider,defansa ise Türk oynatabileceğin Serdar Taşçı'yı alabilirsen çok iyi olur.
Aynı tip iki forvet oynatıyorsun ki Arshavin forvet değil AMC'de daha iyi oynar o.Çift forvet oynayacaksan Sercan'ın yanına Oscar Cardozo'yu koy öyle bir adam yedek durur mu hiç?
arkadaşlar bende oyun birden hata verip çıkıyor crah dumps adında bi dosyadan dolayı hep aynı tarihte oluyor bunun bi çözümü var mı
Benim gibi yap renkdaş her maç sonrası neredeyse kayıt ediyorum hiç bir sorun kalmıyor..
arkadaşlar afedersiniz bir şey soracağım oyunu kurdum ama çalışmıyor acaba sistem gereksinimleri nelerdir gerçi konuyla alakası yok ama bi yardımcı olursanız sevinirim
PSG ile yeni kariyer açtım.Tavsiye ederim,güzel takım.![]()
Yetenek kaynıyo Sakho-Sankhare-Hoarou![]()
fm nin en iyi dm oyuncusu kim acaba???

fm nin en iyi dm oyuncusu kim acaba???
Uluslararası İlişkiler Uzmanlık Lisansı için Manchester'a gittikten sonra hediye olarak orjinalini alacaktım ancak; ayağım kırılınca hem lisans hem FM gitti. Sağlık olsun![]()

Geçmiş olsun.
Hey gidi günler![]()