Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.141
- 2.092
- 2.118
en onemlısı oyunu bıraz zor yapsınlar...sectgımız takımları hersene sampıyon yapabılıyoruz..regenlerı de gec cıkarsalar ıyı olacak bı sene sonra cok ıyı regenler cıkmaya baslıo...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu saçmalığı oynayanlar hala var demek![]()
cm 03-04 ve toledo dan sonra hiçbir fm tadı vermedi![]()
Ünal Aysal'i bi rahat biraksalar ve biz ona destek olsak; Türk futbolu:Türk liginin yapay zekası geliştirilmeli Galatasaray karıyerimde fener bjk doğru düzgün transfer yapmıyor sivasla esesle şampiyonluk kapışması yapıyorum
cm 03-04 ve toledo dan sonra hiçbir fm tadı vermedi![]()
Evet katiliyorum sana.Real'i falan yenmeye basladiginda futbolcular ligi kucumsuyor.Mesela ben Sivas'a ilk yari sonunda 2-0 maluptum soyunma odasinda agresif konusunca 6-2 aldik maci.Oyunda genel mantik hatalari var golun nasil yicegini falan bilebiliyorsun.ben fm 14 u anlamadım. Sacma sapan isler oluyordu. Galatasaraya muthis bir kadro kurdum geldi fener arenada yendi sonra 2.devre kadıkoyde 4 tane attım. Arada reali deplasmanda yendim ama icerde akhisara yenildim falan... Baktım zevk almıyorum sildim sonunda.
Fatih Terim Manager 2014Evet katiliyorum sana.Real'i falan yenmeye basladiginda futbolcular ligi kucumsuyor.Mesela ben Sivas'a ilk yari sonunda 2-0 maluptum soyunma odasinda agresif konusunca 6-2 aldik maci.Oyunda genel mantik hatalari var golun nasil yicegini falan bilebiliyorsun.
Fatih Terim Manager 2014