Football Manager 2015

en onemlısı oyunu bıraz zor yapsınlar...sectgımız takımları hersene sampıyon yapabılıyoruz..regenlerı de gec cıkarsalar ıyı olacak bı sene sonra cok ıyı regenler cıkmaya baslıo...

Maç motoru mutlaka geliştirilmeli. Gerekirse ekstardan 2-3 ay geç çıksın ama şu motor geliştirilsin hacı.

Türk liginin yapay zekası geliştirilmeli Galatasaray karıyerimde fener bjk doğru düzgün transfer yapmıyor sivasla esesle şampiyonluk kapışması yapıyorum

fm 14 en berbat yanı şanı şöhreti olmayan 17 yaşında potansiyelli oyuncuyu almak istediğinizde 48 milyon para biçiyorlar.aynı adamı 10 gün sonra 1milyona düşük bütçeli bir takıma yolluyorlar.
menejerlere yüzdesini satın aldırıp bu meblağlar 15 milyona kadar düşürülebiliyor ama yine de düşük bütçeli takıma potansiyelli adam alma hayalinizi yerle bir ediyor oyun

en çok eleştirilen yönü buydu oyunun , bu kadar abartı olmasına gerek yok açıkçası.
fm 1013 bence daha zevkliydi.

14 çok iyi değildi fm 2015 deneyecegiz bakalım

İlk defa fm için hiç zaman olmayacak sanırım.

7 kasimda cikiyormus

14 rezaletti her maç mı berabere kalır bir insan :) en sonunda dayanamadım real barça gibi kadro kurdum onda bile leş takımlara berabere kaldı.Baktım olmuyor sildim :D

Betasını oynayanlardan maç motorunu sorup ona göre karar veririm.

ben fm 14 u anlamadım. Sacma sapan isler oluyordu. Galatasaraya muthis bir kadro kurdum geldi fener arenada yendi sonra 2.devre kadıkoyde 4 tane attım. Arada reali deplasmanda yendim ama icerde akhisara yenildim falan... Baktım zevk almıyorum sildim sonunda.

ben fm 14 u anlamadım. Sacma sapan isler oluyordu. Galatasaraya muthis bir kadro kurdum geldi fener arenada yendi sonra 2.devre kadıkoyde 4 tane attım. Arada reali deplasmanda yendim ama icerde akhisara yenildim falan... Baktım zevk almıyorum sildim sonunda.
Evet katiliyorum sana.Real'i falan yenmeye basladiginda futbolcular ligi kucumsuyor.Mesela ben Sivas'a ilk yari sonunda 2-0 maluptum soyunma odasinda agresif konusunca 6-2 aldik maci.Oyunda genel mantik hatalari var golun nasil yicegini falan bilebiliyorsun.

Evet katiliyorum sana.Real'i falan yenmeye basladiginda futbolcular ligi kucumsuyor.Mesela ben Sivas'a ilk yari sonunda 2-0 maluptum soyunma odasinda agresif konusunca 6-2 aldik maci.Oyunda genel mantik hatalari var golun nasil yicegini falan bilebiliyorsun.
Fatih Terim Manager 2014

Geri
Üst Alt