Football Manager 2015

Beta yollandi bana, indiriyorum oyunu simdi

Galatasaray kadrosu bu sekilde:

Kaleciler:

bdulz5lk.png

sdlxgxta.png

q9b55ryy.png

wwo64spq.png

Defans:

5hs74ulf.png

9bjl3h4k.png

ghzd3ffq.png

m9nh2grq.png

nzeaj28k.png

beg2qzue.png

uzhixxq5.png

Orta Saha/Kanat:

wtsy3mqn.png

hnjcoxhj.png

kmp7e7qt.png

hyl34452.png

f8a4tlds.png

b3oxatu7.png

ny2xitbk.png

wt9p53lo.png

9g42f2b9.png

bfby9bo5.png

qjakapvy.png

76gn6qkq.png

Forvet:

wowsokhb.png

vjgwxjr2.png

3buxy38w.png

A Kadro bu sekilde.

Türkiye Ligi'nin genelini bilmiyorum ama Galatasaray'ı analiz edenler her kimse ya futbolla ya da Galatasaray ile uzaktan yakından alakaları yok gibi.

2001-2002'den bu yana oynarım daha bugüne kadar bir kere Türkiye ligi oynama hatasında bulunmadım.

Polonya, Norveç ligi bile oynadım Türkiye ligi oynamadım.

Türkiye Ligi'nin genelini bilmiyorum ama Galatasaray'ı analiz edenler her kimse ya futbolla ya da Galatasaray ile uzaktan yakından alakaları yok gibi.

Galatasarayli biri yapiyor, bizim lig ama gercekten cok abartiliyor

Beta sürümü olduğu için fazla eleştirmemek lazım ama oyun şu an itibariyle defans ve kaleci hatalarıyla dolu. Önündeki topa uzanıp almayan kaleciler, kalecinin topu tutacağı sırada topun önüne geçip, ardından kendi kalesine yuvarlayan defans oyuncuları...

Ama sezona yaptığım muazzam başlangıcı da es geçmemek lazım. :)

SÜPER KUPA FİNALİ : Galatasaray : 5 - 2 : Fenerbahçe
STSL 1.HAFTA : Galatasaray : 5 - 1 : Başakşehir

Ve Sneijder gerçekten Sneijder olmuş bu sefer. 35 metreden taktı köşeye.

Son düzenleme:
betasını geçinde fullu ne zaman çıkıcak netten ne zaman indiririz 14 gibi olur gerçi korsanıda ya crack hatası ya da crash dumps hataları falan verir anasını satiyim bu seganın orjinal mi alalım illa

betasını geçinde fullu ne zaman çıkıcak netten ne zaman indiririz 14 gibi olur gerçi korsanıda ya crack hatası ya da crash dumps hataları falan verir anasını satiyim bu seganın orjinal mi alalım illa

Valla ben en son 2012'yi korsan oynadım. Ondan sonra zaten korsan işi battı. Korsan oynayacağım diyorsan zaten FM'den keyif almayı unut derim. Çünkü zaten korsan oyunlar daima ilk sürüm haliyle çıkıyor ve güncellemelerin crack i yapılmıyor. Yani oyunu en dandik, en hatalarıyla dolu haliyle oynuyorsun. Üstüne saydığın hataları da eklersen zehir olur sana oyun. O yüzden orijinal almadan oyundan medet umma derim.

Valla ben en son 2012'yi korsan oynadım. Ondan sonra zaten korsan işi battı. Korsan oynayacağım diyorsan zaten FM'den keyif almayı unut derim. Çünkü zaten korsan oyunlar daima ilk sürüm haliyle çıkıyor ve güncellemelerin crack i yapılmıyor. Yani oyunu en dandik, en hatalarıyla dolu haliyle oynuyorsun. Üstüne saydığın hataları da eklersen zehir olur sana oyun. O yüzden orijinal almadan oyundan medet umma derim.
aynen ya rezillik oynanmıyo fm 14 de söve saya oynadım baya sonra sildim o kadar bıktırdı 15 i orjin alcaz mecbur

Telles'in crossing 15 ama gerçek maçlarda değil 15, 10'luk ortasını bile nadiren görüyoruz.

Bu arada gittigidiyor'dan key alanlar varsa o satıcıya beni de yönlendirebilir mi?

fm bence parasını hakediyor ama ille de korsan diyenler NoSTeam sürümlerine baksınlar yada reloaded.her ikisi de sitesinden güncellemeleri ve fm editörlerini yayınlıyor.
ben para verip alacağım

Geri
Üst Alt