Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye Ligi'nin genelini bilmiyorum ama Galatasaray'ı analiz edenler her kimse ya futbolla ya da Galatasaray ile uzaktan yakından alakaları yok gibi.
betasını geçinde fullu ne zaman çıkıcak netten ne zaman indiririz 14 gibi olur gerçi korsanıda ya crack hatası ya da crash dumps hataları falan verir anasını satiyim bu seganın orjinal mi alalım illa
aynen ya rezillik oynanmıyo fm 14 de söve saya oynadım baya sonra sildim o kadar bıktırdı 15 i orjin alcaz mecburValla ben en son 2012'yi korsan oynadım. Ondan sonra zaten korsan işi battı. Korsan oynayacağım diyorsan zaten FM'den keyif almayı unut derim. Çünkü zaten korsan oyunlar daima ilk sürüm haliyle çıkıyor ve güncellemelerin crack i yapılmıyor. Yani oyunu en dandik, en hatalarıyla dolu haliyle oynuyorsun. Üstüne saydığın hataları da eklersen zehir olur sana oyun. O yüzden orijinal almadan oyundan medet umma derim.
aynen ya rezillik oynanmıyo fm 14 de söve saya oynadım baya sonra sildim o kadar bıktırdı 15 i orjin alcaz mecbur
fm bence parasını hakediyor ama ille de korsan diyenler NoSTeam sürümlerine baksınlar yada reloaded.her ikisi de sitesinden güncellemeleri ve fm editörlerini yayınlıyor.Valla ben en son 2012'yi korsan oynadım. Ondan sonra zaten korsan işi battı. Korsan oynayacağım diyorsan zaten FM'den keyif almayı unut derim. Çünkü zaten korsan oyunlar daima ilk sürüm haliyle çıkıyor ve güncellemelerin crack i yapılmıyor. Yani oyunu en dandik, en hatalarıyla dolu haliyle oynuyorsun. Üstüne saydığın hataları da eklersen zehir olur sana oyun. O yüzden orijinal almadan oyundan medet umma derim.