Football Manager 2015

https://www.youtube.com/watch?v=YJHc8vIRuZ8

Hocam videonun 6:07 de itibaren olan kısmında maç motoru gösteriliyor. Hala bunun gibi mi yoksa update geldi mi ? :red:

Hocam bu ilk hali. Yani beta. İlk sürümü. Bunun sürümü 15.0.1. Şuanki sürüm orijinal oyunlarda 15.2.1. Yani bayağı güncelleme geldi ve uzun zamandır bu güncellemede sorun çıkmadığı için herhangi güncelleme gelmedi. Dediğim gibi Şubat sonu transfer, menajer değişiklikleri, CA&PA artışı felan o tarz güncellemeler gelecek belki database güncellemeside gelebilir.

Kısaca oyun bayağı gelişti. İlk sürümlerde kaleciler ilk pozisyonu kurtarsa bile 2.ye hareket etmiyorlardı. Artık o yok. Kısaca gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)

Resmi kış ayı güncellemesi geldi! 287mb boyutunda, Steam'den indirebilirsiniz..

En geç pazartesi steamden indirmeyi düşünüyorum , sizce değer mi? iyimidir?

Beyler ben oyunu D&R den almayı planlıyorum , kartım ınternet alışverişine uyumlu olmadığı için , fakat oyunu sonradan kodu ile steam'e ekleyebiliyomuyuz? Yani 2014'e kadar tüm Football Manager serileri dışardan aldığın orjinal oyunları steame eklemiş , bunda da öyle bir durum var mı?

Bu oyunun son güncellemesiyle uyumlu editor ve genie scoutunu ındırebılecegım sıte lınkını bılen varmı?

DR den aldım uyumlu bu arada , 49 TL

Son gelen güncelleme rezaletmiş. Güncellemeyi yaptım ama, oyuna daha girmemiştim. Yeni güncellemeyi beklemek lazım galiba. Baya sıkıntı var gibi gözüküyor.

Son gelen güncelleme rezaletmiş. Güncellemeyi yaptım ama, oyuna daha girmemiştim. Yeni güncellemeyi beklemek lazım galiba. Baya sıkıntı var gibi gözüküyor.

Galatasaray'la devre arasına gelmiştim 9 sakat vardı ve taktik hiç işlemiyor bakalım ne olacak

Son güncellemeden sonra bir bakayım dedim, taktik yalan olduğu gibi abuk subuk sakatlıklar olmaya başladı. Çalışan şeyi neden bozarlar ki?

Oyunu daha yeni Vatan Bilgisayar'dan satın aldım, ürünün kodunu Steam'e yazdığımda ürün daha önce etkinleştirilmiş yazıyor. :38573:

beyler fm 2015 indiriyorum ama şampiyon olduğumuz sezonu oynamak istemiyorum geldimi update felan ? ayrıca 2015 de oyundada yabancı serbestmi bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt