Football Manager 2015

Nottingham Forest'la Premier Lig'e çıktım. Nasıl taktikle oynamalıyım?
Kadrom da aha bu;

3503rkx.jpg

Beyler bişey sorucam oyunu kurarken uygulama hatası yazıyot. Netten baktım crack yaptım ama sorun aynen devam hala. Çözümü var mı ya da ne yapabilirim fikri olan???

ekran goruntusu atsana renktas bıde yonetıcı olarak calıstır

Dostum ekte attım da bu sorunu baya yaşayan varmış. Ama çözülmeyende çözülmüyor öyle bi saçmalık var. Şirketteyim şu an yönetici olarak çalıştırsam değişiklik olur mu ama emin degilim.

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 19
Dostum ekte attım da bu sorunu baya yaşayan varmış. Ama çözülmeyende çözülmüyor öyle bi saçmalık var. Şirketteyim şu an yönetici olarak çalıştırsam değişiklik olur mu ama emin degilim.
hala yapamadıysan
antivirüs olarak ne kullanıyorsan hacım karantinasına gir oradaki fm ile alakalı dosyaları işaretle geri yükle de.
sonra oyunu yönetici olarak aç.

hemen hemene aynı olayı yasarım hep bu yolla atlatırım. eğer olmazsa başka çözüm yok gibi.

Galatasarayla basladim kariyerime ilk sene sampiyon oldum o sene napoli kume dusmus hemen istifami basip napolide is basvurusunda bulunup ust lige cikardim 120 m€ luk butceyle super takim olduk lider giderken ocak ayindayim chelsea ve valencia sozlesme onerdi napayim beyler yardim

Galatasarayla basladim kariyerime ilk sene sampiyon oldum o sene napoli kume dusmus hemen istifami basip napolide is basvurusunda bulunup ust lige cikardim 120 m€ luk butceyle super takim olduk lider giderken ocak ayindayim chelsea ve valencia sozlesme onerdi napayim beyler yardim

chelsea ne halde ligi süpürüp avrupada saçmalıyorlarsa chelsea olabilir ama napolide kal bence

chelsea ne halde ligi süpürüp avrupada saçmalıyorlarsa chelsea olabilir ama napolide kal bence

Renktas chelsea ligde kotu gidiyor avrupayi pek takip edemedim.Malum daha yeni cikicaz avrupa platformuna ama napolide en azindan sampiyon olup avrupadada bi yere kadar geldikten sonra birakmak istiyorm

taş yerinde ağırdır.

Son düzenleme:
Neyse son 5 maçta 9 puan alabildik. Yukarılara tırmanıyoruz.

Geri
Üst Alt