Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
gs ile başladım tat vermedi
monaco ile başlıcam yarın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolcunun menajeriyle ilk görüşmede sana rotasyon oyuncusu olma koşulu sunumuş olabilir. şartları ilk konustuğunuz ekranda bu şekilde anlaşmaya vardıysan sözleşme ekranına anlaştığınız şartlar kilitli olarak gelebiliyor. tam nedeni bu olmayabilir fakat denemeye dener
valla öyle oldu gül gibi villa'yı kaçırdık..bir daha dnerim sözleşme teklif etmeyi Osman'ın dediği gibi , en başta sümsüğü göstermek gerekiyor sanırım.babayi alacaksin gibi gozukuyor renktas
Galatasaray tam bir eziyet , futbolcular para etmiyor dursun şampiyon olmama rağmen 500 bin transfer parası verdi.Dallama ya elimde ne var ne yok hepsini satıyorum şu an..gs ile başladım tat vermedi
Bir tane orjinal oyunu 2 farklı bilgisayardan aynı anda oynayabiliyor muyuz?
Bilen var mı?
oynarsın.fakat birinde steami offline yapmak sağlıklı olur. güncellemeler geldikçe açarsın offline olanıBir tane orjinal oyunu 2 farklı bilgisayardan aynı anda oynayabiliyor muyuz?
Bilen var mı?
Baskan dursun gozukuyorsa neden olmasinkarşılıklı fesih konusunda oyuncu ile anlaştım
adam para almadan gidecekti
yönetim engelledi tazminat ödemek istemiyoruz diye
böyle mallık olabilir mi
İstediğin kadar bilgisayarda oynarsın, indirip bir kere açıp kapadıktan sonra Steamde çevrimdışı olman yeterli.Bir tane orjinal oyunu 2 farklı bilgisayardan aynı anda oynayabiliyor muyuz?
Bilen var mı?
Hayır.fm 2016daki kariyeri fm 2017ye aktarabilir muyuz
karşılıklı fesih konusunda oyuncu ile anlaştım
adam para almadan gidecekti
yönetim engelledi tazminat ödemek istemiyoruz diye
böyle mallık olabilir mi
Hayır.
{taptap}
karşılıklı fesihte maaşını ödüyorsun
maalesef![]()
karşılıklı fesihte maaşını ödüyorsun
maalesef![]()
böyle 1 mantık olabilir mi
adamı serbest bıraktığında ödersin de karşılıklı anlaşırsan da ödüyorsan anlamı ne
rezil 1 oyun bu fm