Football Manager 2019

unsal,
insanlari suca ve sucluya bulastirma

geçen senede 117 lira oyunu 70 80 civarı bir şeye satmışlardı. Olabilir ama yıllardır varlar sanmıyorum fazla
sen aldın mı oyunu

Oyun çıkmadan alacağım ama henüz almadım

107 ye almıştım sonra Pes alayım diye iade etmiştim şimdi fazladan 50 60 tl vereceğim ama neyse yapacak bir şey yok

Oyun çıkmadan alacağım ama henüz almadım

107 ye almıştım sonra Pes alayım diye iade etmiştim şimdi fazladan 50 60 tl vereceğim ama neyse yapacak bir şey yok
keşke alsaydın bende öyle bekledim 105 görünce daha aşağı inmez diye aldım. Umarım ucuza alırsın 6-7 gün kaldı betaya

beta gelecek hafta cikiyor herhalde

Yav artık sürekli güncellenen tek bir oyuna dönse ve season pass gibi bir mantıkla ilerlese çok iyi olurdu. Tabi bu sektörün düzeniyle imkansız bir durum.

2012'den beri düzenli olarak alıyorum, sadece 2017'yi almadım onu da arkadaş vasıtasıyla oynadım. Her sezon belli bir saatin üzerinde oynadım ve parasının hakkını verdi; ama yine de değişiklik safsataları falan itici geliyor.
Cok mantikli lan season pass gibi yapsalar fiyatinin yarisini alsalar yerindedir.
Hatta FIFA de yapsa sunu mis gibi olur - artik oyunlar daha cok microtransaction'lara yoneli olmali bencede.
Ama EA yapmaz tabi. Adamlar hem microtransaction hem 60 kagit istiyorlar her sene.

ooo lan dogru utas usakspor vardir bu sene fm'de.
turkiyeye ambargo koyacam lan usaksporla

Erken oyunu alanlar için Cuma günü Open Beta'sı oynanabilir olacak.

Pre-Order yapanlar için open beta çıktı.Hadi hayırlısı.

Ojyb0A6.png

evet

taktik ekranı
efsane değişmiş
bu sene yapılacak taktikler çok keyif verir

Genelde PC ve PS4 oyunlarını hep dijital alırım. Yalnız bu oyuna karşı onu yapamıyorum. Her sene Aral'dan önsipariş veririm. Kutulu bir şekilde sahip olmayı seviyorum.

Stokçu SI, dövizi bahane edip fiyatları yükseltmiş.

Geri
Üst Alt