Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
almadın mı fm
2 ay için almaya değmez
Ocakta vatani görev bizi bekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almadın mı fm
Kralin değerler normal ama oynatabilene! Nice gibi bi takim olsak melhanda 50 milyon len diyorduk şimdi![]()
Belhandanın kesin oyun yapımcıları arasında tanıdığı falan varİlk kontrol 16 ? Vizyon 16 ? Serbest vuruş ile köşe vuruşu değerleri de çok fazla. Şöyle baktığın zaman epey iyi bir profil ama gerçekte karşılığı yok.Ha topsuz alanı birebir doğru.
Ben seni bedelli yaptı diye biliyordum.2 ay için almaya değmez
Ocakta vatani görev bizi bekler
@Oğuzhan Yıldırım kankimle yeni Fm lere doğru yol alacağız
14.500.000 € ya Manchester United'a sattım sezon başında. Uzak olsun Çöphanda. Tüm özellikleri 20 olsa yine de oynatmam.![]()
Belhandanın kesin oyun yapımcıları arasında tanıdığı falan varİlk kontrol 16 ? Vizyon 16 ? Serbest vuruş ile köşe vuruşu değerleri de çok fazla. Şöyle baktığın zaman epey iyi bir profil ama gerçekte karşılığı yok.Ha topsuz alanı birebir doğru.
Bu sene gerçekten böyle, görünürde hic farki yok 19la,bari temayi değiştir biraz kullandiklari font da iyi değil 18 ve oncesi daha iyiydiyav alıyon oyunu 1 ay sonra kırılıyo yeter 4 senedir üst üste aldık ama bu sene hiç yenilk yok.
Resmen aynı oyunun kadrosunu yenileyip vermişler.
SIGAMES![]()
Ben seni bedelli yaptı diye biliyordum.
muslera 13 penaltı vuruşunun 3 tanesini yedi 10 tanesini kurtardı
ADAM
uza desemFm bu sene olmamış diyebiliriz
uza desem
forvete gol attırma taktiği alalımSerhat Ulueren: "Muslera'nın yediği golü ben yemem"
https://www.youtube.com/watch?v=pQgsVZ2nV4Awww.gscimbom.com
forvete gol attırma taktiği alalım
bu nedir kardeşim
herkes atıyor forvet atmıyor
Bilmez kiİleri de çalışkan forvet oynatıyorsan normal
Yaratıcı ya da komple forvet oynat
öyle oynatıyorum zaten ama olmuyorİleri de çalışkan forvet oynatıyorsan normal
Yaratıcı ya da komple forvet oynat
.Bilmez ki
Bu nasil bi üslup modsun diye hakaret edebilme hakkin mi var?