3 maç arka arkaya 90+'larda gol yiyip maçı berabere bitiren oyun. Artık forvetimin 45 tane karşı karşıya gol kaçırmasına falan sinirlenmiyorum. Fm sağolsun farklı şekillerde sinir etmenin yolunu buluyor her seride.

sorun 90+larda gol yemekse oldukca gerçekci olmuş bu senede demek oyun. yapımcıları tebrik etmek gerek
çünkü bu yıl moda son dakikalarda gol yemek olduğu söyleniyordu geçen hafta

3 maç arka arkaya 90+'larda gol yiyip maçı berabere bitiren oyun. Artık forvetimin 45 tane karşı karşıya gol kaçırmasına falan sinirlenmiyorum. Fm sağolsun farklı şekillerde sinir etmenin yolunu buluyor her seride.
Yeni yama ile oynadın mı eskisi mi ? Ben oynarken de devamlı uzaktan got atıyorum karşı karşıya 100 pozisyonun 98'i kaçıyor . Orta saha oyuncularım tüm forvetlerden daha golcü ve devamlı son dakikada gol yiyorum gibi problemler var . Yeni yamada düzelir diye umuyordum seninki umarım yeni ( bir iki gün önce çıkan ) yama değildir öyleyse bir sonraki yamayı beklemek şart .

Yeni güncelleme ile en azından fps sorununu çözdüler.Belhandayı hemen postaladım içim rahatladı.Özelliklerinide iyi yapmışlar hıyarın.Fm de düşüş gözlemledim bu yüzden.

179 liraymış, yuh be. Şu oyunu 30 liraya aldığım dönemi bilirim.

Yeni yama ile oynadın mı eskisi mi ? Ben oynarken de devamlı uzaktan got atıyorum karşı karşıya 100 pozisyonun 98'i kaçıyor . Orta saha oyuncularım tüm forvetlerden daha golcü ve devamlı son dakikada gol yiyorum gibi problemler var . Yeni yamada düzelir diye umuyordum seninki umarım yeni ( bir iki gün önce çıkan ) yama değildir öyleyse bir sonraki yamayı beklemek şart .

Yeni yama bendeki de ancak tesadüfen oldu sanırım son dakika gol yiyip puan kaybetme durumu. 3 4 maç daha oynadım şimdi son dakikalara bırakmadan yeniliyoruz :D. Bu arada dediğiniz gibi karşı karşıya gol atmak imkansız şu anda. Maç başına 4-5 mutlak gol pozisyonuna giriyoruz, 1 tanesini atabilirsek öpüp başıma koyuyorum.

Abi çıldıracağım yeter artık ya. Ulan maç boyunca 5 tane karşı karşıya kaçırıp son dakikalara 1-0 önde girip son dakikada gol yiyoruz ve maç berabere bitiyor. Ligde 11. haftadayım 5 maçımda bu anlattığım senaryo oldu.

Son update ile karşı karşıya ve penaltı kaçırma sorunları çözülmüş gibi sanki.

152 TL Görünüyor şuanda biraz daha düşse alacağım bekliyoruz.
Playerstore, 98₺ Steam key olarak satıyor şu an indirim ile. Steam üzerinden almayı düşünüyorsan bu fiyatı bir süre daha görmez diye düşünüyorum.

Playerstore, 98₺ Steam key olarak satıyor şu an indirim ile. Steam üzerinden almayı düşünüyorsan bu fiyatı bir süre daha görmez diye düşünüyorum.

Dün gördüm sanırım daha fazla düşmez Diye düşünüyorum bugün almayı planlıyorum.

Geri
Üst Alt