- 5 Eylül 2014
- 80.127
- 62.793
- 4.283
etmemÇok oynamak istiyorum ama her seferinde antrenmanları ayarlarken sıkılıp oyunu iade ediyorum, oynamayalı yıllar oluyor fm 19'u tavsiye eder misiniz ? Tekrar deneyesim geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etmemÇok oynamak istiyorum ama her seferinde antrenmanları ayarlarken sıkılıp oyunu iade ediyorum, oynamayalı yıllar oluyor fm 19'u tavsiye eder misiniz ? Tekrar deneyesim geldi.
inanılmaz basit zevk almazsınÇok oynamak istiyorum ama her seferinde antrenmanları ayarlarken sıkılıp oyunu iade ediyorum, oynamayalı yıllar oluyor fm 19'u tavsiye eder misiniz ? Tekrar deneyesim geldi.
noldu kanka cikti mi
Kutular geri dönüşümlü doğayı koruyan malzemeden yapılmış, bu da firmanin maliyetlerini arttırmış ancak SI doğa için çal demişArsenal Edition'dan haber gelmeyince artık D&R'dan aldık. ( 146 TL ) Bu oyuna karşı kutulu takıntım var.
çıktı mıVoidu | Bilgisayar Oyunları, Steam Kodları ve Daha Fazlası
Favori oyunlarınızı Voidu'dan satın alın; en uygun fiyatlı Steam, Origin, Epic Games, Rockstar oyunları ve çok daha fazlası bu resmi mağazada. Anında teslim!www.voidu.com
Biraz daha düşük fiyat
çıktı mı
ekim 20lerde beta çıkar az kalmışYok
8 Kasım'da çıkacak aksilik olmazsa
niye lanAlmayalım.
ekim 20lerde beta çıkar az kalmış
fm 19 mu oynasak çıkana kadar he??*
niye lan
durmaplay mi voidu mu2020'yi geçtin zaten regenlere devam.
durmaplay mi voidu mu
ikisinden de aldım sence hangisi
1tl önem arz eder.Fiyat farkı yok.