Football Manager 2021

pc iyi abi memnunum da ses alamıyorum kasadaki jaklardan
ön kulaklık girişini mi kastediyorsun ? girişleri vs kontrol ettiysen, anakart - kasa bağlantı kablosu da sıkıntısız ise kasanın ilgili kısmı bozulmuştur artık ne yaptıysan tükürdün mü naptın :D

Harici ses kartı tavsiye etmem, alacaksan iyisini alman lazım o da Türkiye'de kolay bulunan bir şey değil ses kalitesinde kayıp yaşarsın, en temizi kaliteli bir aux uzatma kablosu kullan ve ucuna çoğaltıcı aparat tak, yıllar önce benimde başıma gelmişti böyle halletmiştim, rahmetli kedim kasa açıkken bağlantı kablosunu kemirmişti.

ön kulaklık girişini mi kastediyorsun ? girişleri vs kontrol ettiysen, anakart - kasa bağlantı kablosu da sıkıntısız ise kasanın ilgili kısmı bozulmuştur artık ne yaptıysan tükürdün mü naptın :D

Harici ses kartı tavsiye etmem, alacaksan iyisini alman lazım o da Türkiye'de kolay bulunan bir şey değil ses kalitesinde kayıp yaşarsın, en temizi kaliteli bir aux uzatma kablosu kullan ve ucuna çoğaltıcı aparat tak, yıllar önce benimde başıma gelmişti böyle halletmiştim, rahmetli kedim kasa açıkken bağlantı kablosunu kemirmişti.
yazılımsal olduğunu iddia ediyorum ilk günden beri. Kabul etmiyor

bilmiyorum ki yav bi ilk aldığım zamanlar da çalışmıyodu sonra 1-2 saat kadar çalıştı hoparlörden ses geliyodu sonra yine tak diye gitti anlamadım. ondan sonra hiç düzelmedi hemen her şeyi de yaptım yapılacak

bilmiyorum ki yav bi ilk aldığım zamanlar da çalışmıyodu sonra 1-2 saat kadar çalıştı hoparlörden ses geliyodu sonra yine tak diye gitti anlamadım. ondan sonra hiç düzelmedi hemen her şeyi de yaptım yapılacak
O zaman çok yüksek bir ihtimal yazılımsaldır, her şeyi de yapmamışsındır sen öyle zannediyorsundur :D

yazılımsal olsa çok driver denedim olmadı hiç

windows 10'un mallıkları. windows 10 a geçtim 1 2gün düzgün kullandım pcyi baktım sonra arkada update yapmış klavye ve mouse'u görmüyordu. Driveri elle indirip kurdum düzeldi. Ben seninkinin de öyle bir mesele olduğunu tahmin ediyorum niyeyse belki win10'a olan nefretimdendir

realtekte bile ön arka jacklar seçilebilir gözükmüyor :D
Ona bi bakalım bir ara Can cidden çözülebilir bir problem gibi duruyor. Uygun zamanda olmazsa team'den bakalım. Yok uğraşmayalım diyorsan sana bir harici ses kartı önerisi vereyim, bilgisayarcı bir arkadaş var ona sorayım.

Ona bi bakalım bir ara Can cidden çözülebilir bir problem gibi duruyor. Uygun zamanda olmazsa team'den bakalım. Yok uğraşmayalım diyorsan sana bir harici ses kartı önerisi vereyim, bilgisayarcı bir arkadaş var ona sorayım.

ben de teamden destek verebilirim can'ın mikrofununu kapatmak şartıyla

ekrandan alıyorum sesi abi şimdilik önemli değil ama harici ses kartı önerebilirsin tabi bakarım ona

ekrandan alıyorum sesi abi şimdilik önemli değil ama harici ses kartı önerebilirsin tabi bakarım ona
Çok teşekkür ederim bu fırsatı verdiğin için. Ulan Can, manyak geldin manyak gidiyorsun yav hahahaha. Tamam mesaj atarım sana soracağım şimdi whatsapptan.

çok abartmışlar bu oyun oynanmaz. oyunda aşırı fazla gol oluyormuş diyorlar.
Not : oynamadım.

çok abartmışlar bu oyun oynanmaz. oyunda aşırı fazla gol oluyormuş diyorlar.
Not : oynamadım.

@Can Karabacak
baksana 75 gol nedir
twitch yayıncısı izliyorum çift forvet kullanıyor biri 45 diğeri 33 gol :D
geçen sene atılmıyordu bu sene yanına koymuşlar resmen
büyük büyük ihtimal tam sürümde düzeltirler

Geri
Üst Alt