Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Transferin son gününde aldım, ilk maçında ikinci yarı oyuna soktum vee sonuç :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

0Ew6M.jpg

İkincilik bekliyorum.

Müthiş bir çıkış yakalamışsın abi 2. gelir :)

Müthiş bir çıkış yakalamışsın abi 2. gelir :)

avrupa ve Türkiye kupasından elenince lig performansı arttı , eğer trabzonu geçip sezonu 2. bitirirsen 2 sezon üst üste şampiyon Galatasaray , 2. Akhisar olmuş olacak :D

Sezon başı yedek kalecim ayrılacam diye tuttu bende gönderdim yerine kaleci almadım sakatlanmaz diye ama malesef as kaleci sakatlandı mecburen genç bir kaleci koymak zorundayım önümde zorlu Braga maçı var ne olacak bakalım:D

Sezon başı yedek kalecim ayrılacam diye tuttu bende gönderdim yerine kaleci almadım sakatlanmaz diye ama malesef as kaleci sakatlandı mecburen genç bir kaleci koymak zorundayım önümde zorlu Braga maçı var ne olacak bakalım:D

:D çocuğa fazla yüklenme , kariyerini bitirme :D

Birde kaleci 5 hafta sakatlandı güzel bir performans sergilerse şu periyotta yeni sözleşme imzalatırım ama bakalım ne olacak :D

Emrah sakatlandığı dönem yedek sağ bekim sakattı ve 16 yaşındaki çocuğu aldım kadroya 10 maçta (lig , kupa karışık) ilk 11de oynadı ve sözleşmeyi kaptı , seneye Emrah'ın 36 yaşında olacağını düşünürsek , çocuk ilk 18'i garantiledi :D

bahsettiğim velet bu :

zzzzzzulu.jpg

Emrah sakatlandığı dönem yedek sağ bekim sakattı ve 16 yaşındaki çocuğu aldım kadroya 10 maçta (lig , avrupa , kupa karışık) ilk 11de oynadı ve sözleşmeyi kaptı , seneye Emrah'ın 36 yaşında olacağını düşünürsek , çocuk ilk 18'i garantiledi :D

Abi yok bu cocukta hıc umut yok ya :D Rize ve Braga maçında oynattım iki maçta da 2 gol yedei Allah'tan fazla attıkta kazandık Rize'yi 3-2, Braga'yı 4-2 yendim kaleye gelen tüm toplar gol oluyor çıkardığı top görmedim şuana kadar :D

Alt yapı çalışıyor , seneye a takıma alırım bu çocuğu

fdfff.jpg

Özellikleri fena değil rotasyonda falan iş yapar.

twente ile 8.sezonu bitirdim 5 kere şampiyon oldum.diğer senelerde 2.bitirdim.2-3 senede oluşturduğunuz genç kemik kadroyu bozmayın başarı geliyo zaten.

Yiğit abi ayrı konu aç sen Histon gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt