Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

11. maçta ligdeki ilk mağlubiyetimizi yaşamış olduk.Man.United deplasmanında çok iyi oynamamıza rağmen 3-2 kaybettik.11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile Man United'ın arkasından 2. sıradayız.

Lukaku gollerini atmaya devam ediyor.Gol kırallığında 1. sırada. :)

taktik ve kadron nasil ss versene

Fm de foto çekme nasıl oluyordu?Windows 8 de print screen çalışmıyor oyunlarda :o

galatasaray'la kariyeriniz varsa mutlaka yekta üzerinde durun. özellikle ligde is görüyor, sakat/ceza durumuna göre rotasyonda minimum 5 gol atiyor. deplasmanda 3 macimi kurtardi :)

İnanamıyorum , süper maçtı gerçekten grupta ki beşinci maçımızda Chelsea ile karşılaştık ve 3-1 kazandık , maç İngiltere'deydi.

Adamlar Subotic gibi bir stoperi yedek tutuyorlardı , Mkhitaryan'ı da almışlar Shaktar'dan 19 Mn € karşılığında :D , Subotic'i de 10.25 Mn €'ya almışlar.

su lanet olasi chelsea ile yine karsilastim bu sene. gecen sene sl ceyrek finalde bu sene ise bir tur erkenden karsilastik. ilk macta evimde 1-1 berabere kaldim, nekadar yüklendiysem galip gelemedik.

gecen sezon ilk mac 0-1 kaybedip ikinci mac 2-2 berabere kalmistim deplasmanda ve elenmistik.

ujfalusi sakatlanmazsa iyi katki veriyor, keza vederson da öyle.

hcFNQ1s.png

Vlfkp3S.png

uM9PmBZ.png

Oynadığım maçların %90'ından galip ayrılma başarısını yakalamış bulunuyorum ilk devre itibariyle :ayatollah:

Akhisar maçında kalmışsın , ne oldu o maç ? eğer 3ten fazla attıysan Akhisar kariyerimde intikamım acı olur :D

Taktiğim bu:

Taktikte en önemli nokta ortasaha oyuncuların hepsinin markaj ve top kapma değerleri 13,pas da 14 den aşağı olmamalı.Ayrıca oyuncularınız atletik olurlarsa çok daha iyi olur tabi.Kanatlar da orta yapma değerleri 14 den aşağı olmamalı.:)

Direktiflerde de kanatları kullan seçili.

Rakip takımın ortasaha oyuncularının hepsine her zaman pres,sert ve zayıf ayak ayarlı.Kanatlarda da sert ve zayıf ayak.Stlerde de sadece zayıf ayak ayarlı.Penaltı sıkıntısı olmuyor böylece.

[GG]
25egev9z.png
[/GG]

[GG]
nmwnzjr8.png
[/GG]

Bu da Lukaku'nun istatistikleri.

[GG]
grqbexve.png
[/GG]

Oyuncuların bonservislerini 4 yıla bölerek aldım.Nakit en fazla 1.5 milyon verdim.

Yolladıklarımda da parayı nakit aldım. :)

Edit:Ligdeki son durumda böyle

[GG]
nhklhlfv.png
[/GG]

Taktiğim bu:

Taktikte en önemli nokta ortasaha oyuncuların hepsinin markaj ve top kapma değerleri 13,pas da 14 den aşağı olmamalı.Ayrıca oyuncularınız atletik olurlarsa çok daha iyi olur tabi.Kanatlar da orta yapma değerleri 14 den aşağı olmamalı.:)

Direktiflerde de kanatları kullan seçili.

Rakip takımın ortasaha oyuncularının hepsine her zaman pres,sert ve zayıf ayak ayarlı.Kanatlarda da sert ve zayıf ayak.Stlerde de sadece zayıf ayak ayarlı.Penaltı sıkıntısı olmuyor böylece.

[GG]
25egev9z.png
[/GG]

[GG]
nmwnzjr8.png
[/GG]

Bu da Lukaku'nun istatistikleri.

[GG]
grqbexve.png
[/GG]

Oyuncuların bonservislerini 4 yıla bölerek aldım.Nakit en fazla 1.5 milyon verdim.

Yolladıklarımda da parayı nakit aldım. :)

Edit:Ligdeki son durumda böyle

[GG]
nhklhlfv.png
[/GG]

Long yedek kalır mı hacı n'yaptın adam tam bir gol makinesi :ayatollah:

Long yedek kalır mı hacı n'yaptın adam tam bir gol makinesi :ayatollah:

Ya ilk onu oynattım zaten.Delirtti beni.Bende gol kaçırma makinesi. :D Lukaku yu sonradan oyuna sokuyordum o çevirdi maçlarımı.Sonrada onu ilk 11 e aldım.

Çok gol kaçırıyor bende ya.Bende anlamadım. :S

Ya ilk onu oynattım zaten.Delirtti beni.Bende gol kaçırma makinesi. :D Lukaku yu sonradan oyuna sokuyordum o çevirdi maçlarımı.Sonrada onu ilk 11 e aldım.

Çok gol kaçırıyor bende ya.Bende anlamadım. :S

Ben dört-beş sene WBA ile oynadım bana bu takımı sevdiren adam Long'dur yani :D

Ben dört-beş sene WBA ile oynadım bana bu takımı sevdiren adam Long'dur yani :D

Doğrudur valla.Ama delirtti beni.SOnradan oyuna girdiğinde de hiçbir şey yapmıyor.Uyardım oyuncuyu.Tamam patron haklısın dedi.Ama yok hala aynı.Satıcam valla. :D

Babayiğitin biri. Kolarov, Tremoulinas, Mariano (Bordeaux), Carlinhos ve Ekotto'nun FM profilini paylaşabilir mi ?

Antu mode on ;

Ne kadar ballılar ya Real,City, Dortmund, Milan, Barça, Juventus, ManU, Arsenal, PSG gelmiyor Lille geliyor ya yok böyle bal yaa birde birbirleriyle eşleşmişler. :Z5:

Antu mode off.

:lol:

Doğrudur valla.Ama delirtti beni.SOnradan oyuna girdiğinde de hiçbir şey yapmıyor.Uyardım oyuncuyu.Tamam patron haklısın dedi.Ama yok hala aynı.Satıcam valla. :D

O adamdan yararlanmadan satman çok kötü olur hangi rolde oynatıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt