GSCimbom
Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)
Arda Deniz

Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv) Sayfa 19

Arda Deniz ·

Cevap
9,8K
Okunma
503,1K
Sayfa
19/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

beyler dvd olarak aldım oyunu iki bilgisayarda oynamak istiyoruz nasıl yapıcaz ? 2 farklı steam hesabı açıpmı indirelim oyunu yoksa aynı hesaptan indirip oynayabiliyomuyuz offline olarak ?

beyler oyunculara bir türlü teklif gelmiyor elimde bir sürü yıldız var elmander,draxler,demba falan nasıl ne yapmalıyız teklif gelmesi için

beyler dvd olarak aldım oyunu iki bilgisayarda oynamak istiyoruz nasıl yapıcaz ? 2 farklı steam hesabı açıpmı indirelim oyunu yoksa aynı hesaptan indirip oynayabiliyomuyuz offline olarak ?

Aynı hesaptan indirebilirsiniz. Kendi bilgisayarında Steam'i kapatıp diğer bilgisayarda oyunu kurun, sonra offline mod'a geçiş yapın, artık diğer bilgisayar hep offline olarak oynayabilir.

fm 13 nasıl la? ona göre bi çılgınlık yapıp ilk defa orjinal bi oyun alacağım?

ama oyun nasıl la? leş gibi bi oyunsa 5 lira bile vermeye gerenk yok.

Maç motoru çok dandik olmuş kaleci ortasahaya gelip oyuna anca sokuyo topu :asd:

FM 10 efsaneydi. Ki hala FM 10 oynuyorum :D

Sadece Barcelonaya geçiş yapmak istiyorum. Ama Guardiolayı kovmaya pek niyetleri yok. Adam şampiyon da olamasa kupa da alamasa ilk 4'ün dışına düşmedikçe kovmadılar. Eee ilk 4 dışına düşmesi de hayal gibi :) EPL'nin gözünü seveyim. Her sene birkaç büyük takım ilk 4'ün dışında olduğu için ManU,Man City,Chelsea,Arsenal hepsinde başa geçip kariyer yapmışlığımız var

Gençler oğluma bu oyunu aldım oynasın diye..Yüklemeye çalışırken steam olayını çözemedim..

Açıklayıcı olarak anlatabilecek biri var mı ?

Gençler oğluma bu oyunu aldım oynasın diye..Yüklemeye çalışırken steam olayını çözemedim..

Açıklayıcı olarak anlatabilecek biri var mı ?

https://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi

Bu linkte programı indirip bilgisayara kurun. Bir de ücretsiz steam hesabı açın. Steam açıkken DVD'yi sürücüye takınca yüklersiniz daha sonra muhtemelen. Etkinleştirme kodu da kullanma kılavuzunun arkasında.

Renktaşlarım en etkili en iyi FM forumu hangisi özelden mesaj atarsanız sevinirim biraz destek görmeye ihtiyacım varda :)

Oyun bana çok garip geldi yahu. Alısırım umarım kısa sürede :D

Öğrenci indirimi var D&R'da 29,90TL 28 Ocak'a kadar dedi bugün sorduğumda.

Oynamak için orjinal mi gerekiyor kesinlikle hala sahte çıkmadı mı ? Ayrıca orjinal oyunu kaç farklı pc'ye yükleyebilirim ? Online oynamayacağız sadece kendi liglerimizi oynayacağız ayrı ayrı.

Oynamak için orjinal mi gerekiyor kesinlikle hala sahte çıkmadı mı ? Ayrıca orjinal oyunu kaç farklı pc'ye yükleyebilirim ? Online oynamayacağız sadece kendi liglerimizi oynayacağız ayrı ayrı.

Çıkmadı bildiğim kadarıyla. Offline olduktan sonra istediğin kadar yüklersin sanırım ama kesin bilgim yok sınırı var mı diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt