Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da ilk sezonumdayım, devre arasında kanatlı sisteme geçmek istiyorum ama tahmin edeceğiniz üzere sağ kanada ihtiyacım var. Max €10M bonservisle alabilecegim oyuncu onerebilir misiniz?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tunuslu Msakni var.Sözleşme fesih bedeli 1.6 M €.Ama sözleşmede çok para istiyor.

Tunuslu Msakni var.Sözleşme fesih bedeli 1.6 M €.Ama sözleşmede çok para istiyor.

Sezon basinda Honda'yi 1.5 milyon ve Rever'i de 2.4 milyon euro bonservisle getirdim de onlari iyi paraya satarim diye guveniyorum biraz.

Bir de bu dedigin oyuncu wonderkid buyuk ihtimalle ama sampiyonlar liginde ikinci tura yukseldim, biraz yildizimsi oyuncu lazim yani

Galatasaray'da ilk sezonumdayım, devre arasında kanatlı sisteme geçmek istiyorum ama tahmin edeceğiniz üzere sağ kanada ihtiyacım var. Max €10M bonservisle alabilecegim oyuncu onerebilir misiniz?

Vitinho'yla sezon sonu için anlaş, sözleşmesi bitiyor.

Vitinho kafamda zaten ama takima direkt katki saglicak pro kanat lazim

Hepsi pahalı.

Salvio'yu genelde kiralık listesine koyuyorlar, onu kiralamayı düşünebilirsin. Direk katkı sağlayacak birini bonservisiyle transfer etmek zor olabilir, o yüzden kiralıklara bak en önce. Scout'undan kanat oyuncularından iyi görünenlerin (değeri 3m€'dan yüksek olanların mesela) raporlarını iste.

Başlarda biraz zorlansak da son dönemde güzel bir seri yakaladık:

3qNACTi.jpg

ug6NoR2.jpg

Vitinho kafamda zaten ama takima direkt katki saglicak pro kanat lazim

Vitinho'ya A takımda gönül rahatlığıyla güvenebilirsin hocam ben direk 11 için aldım, 31 maçta 7 gol 21 asistle oynadı ilk sezonunda. İki sezon sonra fiyatı epey artıyor, satarsan iyi de para getirir.

Hepsi pahalı.

Salvio'yu genelde kiralık listesine koyuyorlar, onu kiralamayı düşünebilirsin. Direk katkı sağlayacak birini bonservisiyle transfer etmek zor olabilir, o yüzden kiralıklara bak en önce. Scout'undan kanat oyuncularından iyi görünenlerin (değeri 3m€'dan yüksek olanların mesela) raporlarını iste.

Tesekkur ederim, scouta o kadar detayli arama yaptirmayi bilmiyodum acemi sayilirim daha ilk defa bu sene basladim oynamaya. 2004 yilindan beri winning eleven, fifa, pes hepsini oynadim da kafama bilmem ne yapayim su fm'yi neden oynamadim bilmiyorum :D

Alsam mı

[attachment=5076:upload_2013-11-23_18-19-57.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-23_18-19-57.webp
    upload_2013-11-23_18-19-57.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 163
Galatasarayimiz doludizgin devam ediyor. Sampiyonlar liginde atletico madrid i 7 1 yendim arenada capsler birazdan:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Salvio'yu sezon sonuna kadar kiraladım. Eve dönünce Vitinho'ya da imzalatıp CSKA'ya Honda'dan sonra ikinci kazığımı da atıcam. Yeni sezonda Ünal başganın vereceği bütçeye göre de Nani'yi kadroya katmayı planlıyorum. Drogba'nın sözleşmesini uzatsam mı bilmiyorum. Muslera'nın satışından gelecek para ile Nuri'yi almayı düşünüyorum kontenjanı azaltmak için. Belki de Sneijder'i iyi paraya satarsam Arda'yı almayı denerim. Ne yapsam bilemiyorum yaa

West Ham United ile 2. sezonun da sonuna geldik.

Lig:

Lige şahane başlayarak ilk çeyrekte ilk 2 sıraya kadar yükselsek de, maç temposunu ve baskıyı kaldıramadık. Aynı anda FA Cup ve Avrupa Liginde de ilerlememiz. Belli bölgelerdeki alternatifsizliğimiz bizi ligin son çeyreğine avrupa kupalarına katılma ihtimalimizi bile zora sokacak hale getirdi. Ancak son haftalarda müthiş bir seri yaparak ligi 5. sırada tamamlamayı başardık ki bu olabilecek en iyi senaryo oldu. Çünkü 4. olsak ŞL'ye gideceğiz ve ön elemeden dahi dönme riski var. Büyük takımlara diş geçirecek düzeyde değiliz. AL iyi.

Zaten tuhaf bir lig oldu 2. ve 8. arasında 6 puan fark var sıkıştı herkes. Lider ise gene açık ara yapan Chelsea oldu.

Kupalar:

Capital'den daha ilk turda Cardiff'e elendik o pek hoş olmadı. FA Cup'da ise çeyrek finalde Chelsea'ye elendik. Yapacak bir şey yok.

AL:

Daha ön elemede Levski'yi deplasman golü ile geçince korkmuştum. Üzerine de hayli zor bir grup çektik. CSKA Moskova ve Sevilla'nın yanına son torbadan gelen Monaco belası vardı. Sevilla grupta herkese yenilip CSKA'ya çelme takınca bana yaradı. Monaco'dan deplasmanda fark yesem de içeride puan çaldım ve Monaco lider ben ikinci gruptan çıktık. İlk turda PSV'yi zorlanmadan, ikinci turda Rubin Kazan'ı zorlanarak eledik. Çeyrek finalde enfes bir kura ile zorlu rakipler arasından Olimpiakos'u seçtik ve ilk maçta işi bitirdik. Yarı finalde tekrar Monaco geldi ve iki maçta 7 gol atarak evime yolladılar. Ben de 1 gol attım ama onu ekleyeyim.

Finalde Monaco-Inter maçının galibi Inter oldu.

Transfer:

Devre arası yönetimden 3.9 milyon euro olan mevcut bütçeyi artırmalarını istedim. Ayıpsın seni mi kıracağız diyerek 4.4 milyon euro yaptılar. City'nin 300 bin euroya satılık listesine koyduğu Guidetti'yi aldım ve sözleşmesi sene sonu bitecek Gourcuff ile ön sözleşme yaptım. Yani gene ucuza kapattık.

Oyuncular:

Genel olarak, takım oyunu oynadık. Soyunma odası atmosferi yazıp duruyor her yerde. Takımda güzel bir uyum oldu. Ama ön plana çıkan kaleci Forster oldu. Altın Eldiven ödülünü de alan Forster, yılın 11'ine de seçildi. Toplam 15 maçta kalesini gole kapatmış.

Gelecek:

Önümüzdeki sezon hedefim artık ŞL ön elemesi oynayabilmek. Ancak bunun için ciddi takviye şart. Bakalım transfer dönemi neler getirecek.

En hareketli ve büyük paraları dönen transfer dönemini yaşıyoruz.

Yönetim 17 milyon euroluk transfer bütçesi verdi. Üzerine Andy Carroll'u 6 milyona sattım. Daha önce Diarra'yı sattığım Çin takımı gelip Maiga'ya 2.5 milyon verdi onu da sattım. Jelavic'i 1.5 milyona gönderdim.

Üzerine önce teknik ekipte revizyona gittim arkasından Downing'in tek başına idare etmeye çalıştığı sol kanata 8.5 milyon euroya Kacaniklic'i aldım. Forvete Swansea'dan Jay diye bir adam aldım (3 milyon) hala net bir forvetim yok işte Guidetti, Chamack halledicez bi şekil.

Öneri üzerine Bassong'u 4 milyona aldım.

Tottenham'ın geçen seneki felaket pozisyonu ardından oyuncuları bir bir ayrılıyordu hemen hemen hepsine teklif yaptım. Hepsi, siz bana ufaksınız gibi aşağılamalar ile reddetti. Bir tek Danny Rose olur gelirim dedi. Zaten Rat yaşlanmıştı iyice 10 milyon bonservis ile onu da aldım.

Bedavaya gelen Gourcuff'ı da kadroya dahil edip. Yeni kadroyu kurdum.

Umarım takım uyumu bozulmadan götürürüz. Güzel oldu içime sindi.

Defansif Ortasaha:Jali,Frimpong

Kaleci:Khune,Casteels,Zieler

Defans:Milosevic,Strandberg,Erazo,Matthews

Orta Saha:Svensson,Praet,Razak,Honda

Kanat:Gary-Mackay,Hult,Omar Abdellaoui

Forvet:Sam Vokes,Guidetti,Dybala,Hernandez

Genelde ilk sene çok ucuza geliyor bu adamlar.

Birde bu aralar favori oyuncularımdan olan Msakni var.Sözleşme fesih bedeli 1.6 M € baya ucuz.Sözleşmede çok para istiyor.4-5 M arası kapatırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt