Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah bilen biri cikar ya . Gozlemci raporunda ... paraya kiralanir vs vs. dedi . Aylik ucreti 100 m euro yapsam bile nabiz yoklayamiyorum . Oyunun bug'i sanirim .

Bilemiyorum. Hata olabilir gerçekten. Ya da kesinlikle kiralamak istemiyorlar gibi bir durum var da hiç mi açılmıyor desem o maaş falan olan kısmın olmaması lazım.

Oynayanlara çılgın atan bir oyuncu önereyim ;

ange freddy plumain

Pişman olmazsınız.

SAdece benim kariyerde mi öyle bilmiyorum ama oyun stilim çok sert ve sürekli rakibi kay sert gir komutları ile oynadığım halde bir sezonda 50 maçta en fazla 15-20 sarı kart görüyorum toplamda. Geçen senenin aksine acayip düşüş var sanki kart göstermede...

Wolves ile kariyer açtım.

Maç boyuncu cok üstün oynayıp bol pozisyona girmeme rağmen gol atmakta zorluk cekiyorum :redface:

abi bende saçma sapan yenilgiler oluyor, takıma kimi alsam tutmuyor, her oyuncu formsuz her dk gol yiyebiliyoruz

Forum Geneli olarak hile fazla sevilmiyo aslında bende pek sevmem sadece şu kadroyu kurabilmek için uğraşıyodum ve bu sene oldu :) Her maç 7 1 8 1 falan bitiyo artık daha hile yapmıyorum :D

Samsunspor ile 2. sezon orta sıralarda yer alıyordum başkan fazla bütçe vermeyince iyi transfeler yapamadık. Inter, Milan, Roma, Atletic Bilbao, Wolfsbutg gibi büyük kulüplerle görüşmeler yaptık ancak bazılarında bütçe ile anlaşamadım bazı takımlara gitmek istemedim. Bilbao teklifini ben reddettim baktım Mancini ile ilgileniyorlar Mancini kabul etti teklifi, Galatasaray boşta kaldı :D

Mancini'nin bu tavrına Ünal Aysal çok sinirlendi. Geri döndürmek için aramış falan ama Mancini telefonlara çıkmamış. Daha sonra Ünal Başkan beni Villasına çağırdı. Koyu bir sohbet ettik çay içtik düşünebiliyormusunuz karşılıklı oturup konuştuk ve çay içtik :D

Başkan Şampiyonlar Liginde 0 çeken bir takım var ortada, sadece 2 hedef kaldı bunları istiyorum senden dedi. Bende okey dedim ve Galatasaray ile sözleşme imzaladım.

Oyuna kapsamlı bir güncelleme gelecek diyorlar.1 haftaya kalmaz gelir herhalde.O güncellemeden sonra daha oynanabilir bir hal alır.Şu haliyle pek çok hata ve komik olayla karşılaşıyor insan.Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama her FM serisi daha iyi olacağına geri gidiyor.FM 12'den beri arttı özellikle bu durum.

Hangi takımı alırsam alayım her maç gol yiyorum çıldıracağım yahu. Hangi taktik olursa olsun gol yiyorum. Yok mu şu olayı halletmek için önerisi olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt