Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022 yılına geldi Wolves ile müthiş başarılar yakaladıktan sonra şimdi Monaco ile oynuyorum.

Bir türlü kaliteli pivot santrafor cıkmadı oyunda ya hep ''yaratıcı'' forvet cıkıyor gıcık oldum :)

2022 yılına geldi Wolves ile müthiş başarılar yakaladıktan sonra şimdi Monaco ile oynuyorum.

Bir türlü kaliteli pivot santrafor cıkmadı oyunda ya hep ''yaratıcı'' forvet cıkıyor gıcık oldum :)

2021'de Madrid'in başındayım. Lukaku'yu oynatıyorum tek forvet. 56 lig maçında 58 gol gibi bir istatistiği vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şampiyonlar Ligi'nde falan da bir ton atıyordu. Gözün kapalı al oynat.

2021'de Madrid'in başındayım. Lukaku'yu oynatıyorum tek forvet. 56 lig maçında 58 gol gibi bir istatistiği vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şampiyonlar Ligi'nde falan da bir ton atıyordu. Gözün kapalı al oynat.

Baktım ona ama en ciddi rakibim PSG almış onu önceden :)

Para sıkıntısı yok ama çok para istiyorlar bende vermek istemiyorum yüksek meblalar ondan dolayı almadım.

Forvet sıkıntım yok aslında iyi forvetlerim var ama ben pivot özellikli oyuncu istiyorum :D

Regen olarak hiç iyi pivot çıkmıyor sende de durum böyle mi?

Baktım ona ama en ciddi rakibim PSG almış onu önceden :)

Para sıkıntısı yok ama çok para istiyorlar bende vermek istemiyorum yüksek meblalar ondan dolayı almadım.

Forvet sıkıntım yok aslında iyi forvetlerim var ama ben pivot özellikli oyuncu istiyorum :D

Regen olarak hiç iyi pivot çıkmıyor sende de durum böyle mi?

Genelde hep hızlı forvetlere denk geldim ben de. Bir tane Brezilyalı vardı ben yetiştirmiştim Madrid'e gitmeden önce Galatasaray'da iken, Juventus'a satmışlar benden sonra ordan da City aldı 60 milyona.

valla hile yapmadım nasıl oldu bilmiyorm ama 9-1 yendik feneri kupayı da aldık.

[attachment=8768:upload_2014-3-18_19-29-24.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-18_19-29-24.webp
    upload_2014-3-18_19-29-24.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 30
maaş mütbçem var ama adama veremiyorm nasıl çözerim yardım edin.

yahu adamlar clde döktürüyo ligde düşcekler olur mu böyle iş.

:))))))))

10015635_10202362504676415_1740167998_n.jpg

2-6-2 oynatiyorum takima PSG'ye gectim suan kadro bu

Silva Marquinhos

Danilo Xavi Huddlestone Thiago Robben

Isco

Aguero Ibrahimovic

Normalde Pastore oynuyor solda, sagda Robben.

Muthis takim muthis :D

14.3.1 sürümü çıkmış ama değişiklikler nedir bilmiyorum.

{tapatalk©}

Arkadaşlar FM 13'e en azından yaz transferleri yamasını indirdim.

FM 14'ü bu saatten sonra almalı mıyım sizce? Değer mi?

FM 2013'ü aldığıma çok pişmanım mesela. Neredeyse hiç oynayamadım. Beğenmedim. 14 nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt