Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakar mısınız?

fm14 çok kasıyor oyuna girerken.pc performansı yarım yıldız.neden olabilir?

i5 4200u 1.6ghz

amd radeon r7 m265

8gb ram,,

sıkıntı nedir özellikler mi düşük geliyor?

1- Oyunun orijinal değildir

2- Daha muhtemel olarak virüs vardır bilgisayarında istediğin kadar iyi parçaların olsun virüs direk etki ediyor FM ye bu yıllardır böyle.

3- Şarja takılı değilken açtıysan ondan olabilir. Sebebi iste pille çalışırken bilgisayar otomatik olarak özelliklerini düşürüyor. Şarjda ikende aynıysa 2. ihtimal daha kuvvetlidir.

4- Bu en son ihtimal ama ısınıyor olabilir bilgisayarın.

1- Oyunun orijinal değildir

2- Daha muhtemel olarak virüs vardır bilgisayarında istediğin kadar iyi parçaların olsun virüs direk etki ediyor FM ye bu yıllardır böyle.

3- Şarja takılı değilken açtıysan ondan olabilir. Sebebi iste pille çalışırken bilgisayar otomatik olarak özelliklerini düşürüyor. Şarjda ikende aynıysa 2. ihtimal daha kuvvetlidir.

4- Bu en son ihtimal ama ısınıyor olabilir bilgisayarın.

Çift ekran kartı varmış. Biri intel hd Graphics biri amd fm'de intel kullanıyormuş amdye çevirdi ayarlarda düzeldi.

Teşekkür ederim

Abi bu oyunda beni deli etmek mi istiyorlar bilmiyorum ama koskoca profesyonel takim yönetiyorum, ilk devre 25 sut rakip 2 sut skor 0-0 oluyor bu nedir..

Antalyaspor'la 2013-2017 yillari arasinda kariyer yaptim, 2 Süper Lig sampiyonlugu, süper kupa, ztk falan derken Avrupa'da kupa kaldirma ihtimalimiz olmadigi icin bastim istifayi :D

Mükemmel bir takim biraktim arkamda, Antalya ise benden sonra Sinyor Mancini'yi getirdi :D

Bende Rubin Kazan'la anlasamadim, Norvec antrenörü oldum 2 macligina istifa ettim, Real Madrid benle görüstü ama sonradan istemediler derken yerlerde sürünen Inter'in basina gectim.

Abi bu oyunda beni deli etmek mi istiyorlar bilmiyorum ama koskoca profesyonel takim yönetiyorum, ilk devre 25 sut rakip 2 sut skor 0-0 oluyor bu nedir..

Taktik değiştireceksin, FM maç motoru çok zayıf maalesef. O senaryonun sonu, kontra atakla bir gol yiyerek bitiyor.

Antalyaspor'la 2013-2017 yillari arasinda kariyer yaptim, 2 Süper Lig sampiyonlugu, süper kupa, ztk falan derken Avrupa'da kupa kaldirma ihtimalimiz olmadigi icin bastim istifayi :D

Mükemmel bir takim biraktim arkamda, Antalya ise benden sonra Sinyor Mancini'yi getirdi :D

Bende Rubin Kazan'la anlasamadim, Norvec antrenörü oldum 2 macligina istifa ettim, Real Madrid benle görüstü ama sonradan istemediler derken yerlerde sürünen Inter'in basina gectim.

kollege, original oder gefaked?

bakar mısınız?

fm14 çok kasıyor oyuna girerken.pc performansı yarım yıldız.neden olabilir?

i5 4200u 1.6ghz

amd radeon r7 m265

8gb ram,,

sıkıntı nedir özellikler mi düşük geliyor?

Sorunu çözdüyseniz sıkıntı yok, bende de buna benzer bir durum olmuştu daha öncesinde 5 yıldır verirken bir anda teke düştü. Görev yöneticisinden işlemler sekmesine bakıp CPU değerlerini inceleyin, normal standartlarda oyun %40-50 arası CPU etkiler. Bende bir virüs direk %100 doldurduğu için oyun kasıyordu dosyayı bulup temizledim sorun çözüldü.

Benfica ile başladım ilk sezon zorlansam da şampiyon oldum.Hücum hattını gençlerden oluşturdum.

[attachment=11890:upload_2014-7-18_15-47-34.png]

Taktiğimiz böyleydi.

[attachment=11891:upload_2014-7-18_15-48-39.png]

Depay iyi performans verdi.

[attachment=11892:upload_2014-7-18_15-49-42.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-18_15-47-34.webp
    upload_2014-7-18_15-47-34.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 107
  • upload_2014-7-18_15-48-39.webp
    upload_2014-7-18_15-48-39.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 111
  • upload_2014-7-18_15-49-42.webp
    upload_2014-7-18_15-49-42.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 111
Yabancı sınırı cart curt olmayan (AB dışından en fazla X oyuncu olayına ok), transfer bütçesi ve kadro derinliği iyi olan bir kulüp öneriniz.

Premier Lig olmasın.

[attachment=12110:Galatasaray SK_ Fikstür Program-2.png]

[attachment=12111:UEFA Champions League_ Genel Bak1_ Turlar.png]

İyi başladım, devamı da gelir umarım.

Ekli dosyalar

• Galatasaray SK_ Fikstür Program-2.webp
    Galatasaray SK_ Fikstür Program-2.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 96
  • UEFA Champions League_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    UEFA Champions League_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 97
Yabancı sınırı cart curt olmayan (AB dışından en fazla X oyuncu olayına ok), transfer bütçesi ve kadro derinliği iyi olan bir kulüp öneriniz.

Premier Lig olmasın.

Schalke tavsiye ederim full wonderkid bütçesi de fena değil. Yabancı sınırı sadece Almanya kupasında sıkıntı oluyor. Bide Bayern falan maç kaybetmiyor baya sinir stres yapabileceğin bi takım :D

Schalke tavsiye ederim full wonderkid bütçesi de fena değil. Yabancı sınırı sadece Almanya kupasında sıkıntı oluyor. Bide Bayern falan maç kaybetmiyor baya sinir stres yapabileceğin bi takım :D

Arsenal ile başlamıştım ama pek sarmadi. Schalke'yi deneyeyim o vakit :ka19:

Southamptonla başlayayım dedim fakat sarmadı bir türlü. Ligin ilk yarısını üçüncü bitirdim aslında ama kadro çok yetersiz. Özellikle ileri bölge çok kısıtlı. Taktiği de bir türlü belirleyemedim. Maç motoru aşırı ekzantirik bir de. 14.2 yaması 14.3'ten daha iyiydi sanki. Başka bir takımla başlamayı düşünüyorum.

en kolay serıyı yapmıslar bunlar neden anlamak ıstemıyorlar ınsanlar basarısız oldukca daha cok zevk alacagını?veya orta zorlukta oynamayı..ozellıkle regenler cok erken cıkıyor maalesef ılk sezondan regen mı cıkar kac senedır aynı olay...su olayı 5. 6. sene yapsalar oynama uzunlugu da artacak

Southamptonla başlayayım dedim fakat sarmadı bir türlü. Ligin ilk yarısını üçüncü bitirdim aslında ama kadro çok yetersiz. Özellikle ileri bölge çok kısıtlı. Taktiği de bir türlü belirleyemedim. Maç motoru aşırı ekzantirik bir de. 14.2 yaması 14.3'ten daha iyiydi sanki. Başka bir takımla başlamayı düşünüyorum.

Forvet bölgesi sıkıntılı cidden ama diğer mevkiler dopdolu. Forvet için Quagliarella'yı kiralamanı öneririm olur da geri dönersen.

Forvet bölgesi sıkıntılı cidden ama diğer mevkiler dopdolu. Forvet için Quagliarella'yı kiralamanı öneririm olur da geri dönersen.

Kiralamak istemedi Juve ben de satın aldım 3.8 milyona. 41212'nin ileri ikilisinde Lambert ile false9 olarak oynatmaya başladım. İlk yarıda 9 gol attı ligde, bir de taktiği geç keşfettim. Ara dönemde takviye yapabilir miyim bilmiyorum ama sezon sonunda ciddi takviye şart. Board şimdiden kontrat uzatmaya çalışıyor benimle ama reject edip duruyorum belki sene sonunda daha iyi bir teklif gelir diye. :asd: Osvaldo'nun olmayışı biraz sıkıntı yaratıyor açıkçası. Stopere Balanta'yı aldım taş gibi oynuyor valla daha ilk sezonu olmasına rağmen. İleriye Icardi'yi düşünüyorum aslında ama bana yar etmezler gibi geliyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt