Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

drogbayla sneijderi takımına geçirip oynayan oldumu?

Kariyerimde Liverpool küme düştü. :D

veeeeeeeeee Nottingham forest Premier League'de. :ayatollah:

Kariyerimde Liverpool küme düştü. :D

veeeeeeeeee Nottingham forest Premier League'de. :ayatollah:

Tebrikler renkdaş :) bende Newcastle ile bi yeniyorum bi yeniliyorum, şimdiden söyleyeyim üstte herkes herkese kafa tutuyor :D

Kendi adıma konuşayım FM 11-12-13 nedense hiç akıcı değil çok ağır ilerliyo bence FM 10 hem sadeliği hem modernliği ile en iyisi :)

Kendi liginde orta sıralarda oynayan, fazla transfer bütçesi olmayan Türkiye ligi dışında takım önerirmisiniz. Zevkli bi kariyer olsun istiyorum :)

Kendi liginde orta sıralarda oynayan, fazla transfer bütçesi olmayan Türkiye ligi dışında takım önerirmisiniz. Zevkli bi kariyer olsun istiyorum :)

Southampton kesinlikle. İnanılmaz zevkli bir kariyer geçiriyorum.

Kadrosu hazır diyebilirim. Sadece bir kaliteli stoper,sol bek,sağ açık + rotasyon ihtiyacı var bana göre.

jthzq.png

jtj1n.png

fm 12 de ingiltere 2.ligden takım önerecek var mı ?

Kendi adıma konuşayım FM 11-12-13 nedense hiç akıcı değil çok ağır ilerliyo bence FM 10 hem sadeliği hem modernliği ile en iyisi :)

fm13 de classic mode baya hızlı , ilk başta burun kıvırarak nasıl bir şey miş acaba diye denedim ama baya zevkli

Mucizevi şekilde şampiyonlar ligi gruplarına kaldım ama Bayern karşısında Beşiktaş'ın rekorunu kırmaya aday olabilirim :D

galatasaray, 2. sezon cok iyi transfer butcesi veriyor

Nottingham ile yeni kariyer açtım hedef 10 yıl içinde şampiyonlar ligi kupası :ayatollah:

juf4p.png

Ligi 12. sırada tamamladım. Kupa'da final oynadım,finalde kaybettim. Ama bu sayede AL'de yer alacağım gelecek sezon :)

fm 13 serüvenime gençlerbirliği ile başladım. İlk sezon 7. oldum Türkiye kupasında finalde kaybettim.

2. sezon bitimine 6 7 hafta kala kovuldum :) Cagliariye başvurdum kabul edildim ve orda başladım işe :)

Cagliaride ilk sene 16. olarak kümede kalma başarısı gösterdim.2. senemde çok doğru transfer politikası güderek 5. oldum .

3. senemde avrupa ligi finalinde kaybettim ligde yine 5. oldum. Sonra Galatasaray da F.Terim istifa edince Galatasaray bensiz olmaz diyerek Galatasaraya başvurdum ve kabul edildim.

İlk sezonumda lig şampiyonluğu,türkiye kupası finali,süper kupa şampiyonluğu ,şampiyonlar ligi yarı finali yaptım.

2. sezonuma lig şampiyonu ,Türkiye kupası yarıfinali, Şampiyonlar ligi şampiyonu,süper kupa şampiyonu oldum.

Şu an Galatasaray ile devam etmekteyim...

Abi nedir bu Nottingham hastalığı? Ne özelliği var ki kulübün? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt