Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyere başladığımdan beri 4 sene üst üste şampiyon oldum ama tek hedefim CL'yi kazanmak. Böylece takımımızı Avrupa'nın zirvesine taşıyarak misyonumuzu tamamlamak ve sonra EPL kulüplerinden birinin başına geçmek. Bu da CL performansım:

15/16 - Grup sonunculuğu
16/17 - İkinci tur (Juventus eledi)
17/18 - Yarı final - (Real'e ikinci turda Arena'da 6 atarak intikam aldık, yarı finalde Leverkusen'e elendim)
18/19 - İkinci tur (Man Utd eledi)

Bir türlü 1. torbadan katılamadım. 17/18 sezonundaki üstün performans UEFA ülke sıralamasında Türkiye'yi 8. yaptı ama İngiltere'de şampiyon olamayan Man City CL kupasını alınca otomatik olarak 1. torbadan katılmaya hak kazandı. 8. olan Türkiye şampiyonu 3. torbaya sallandı. Sonraki sezon ikinci turda ManU'ya takılınca ve anamızın liginden bizden Avrupa'da bişeyler yapabilen takım olmayınca 9. sıraya geriledik ve yine 1. torba hayalleri yalan oldu. Bu sene iddialı bir kadro oluşturabildim. Hedef en az çeyrek final. 2022'ye kadar kupayı müzemize getiricez inş.

Rajkovic
De Sciglio - J.Stones - Mammana - J.Silva
Goretzka - Wilshere
Nunnely - M.Pereira - Ljajic
Rui Pedro

Subs: Onur, Semih, Tarık, Nuri, Selçuk, Arda, Sneijder​

Goretzka'yı daha yeni aldım bu arada ama potansiyeline ulaşmış bir Goretzka değil. Şimdiye kadar Schalke'de işler onun açısından iyi gitmemiş demek ki. 24 yaşına gelmiş. Bu yüzden 9M opsiyonlu kiraladım. Eğer gelişim gösterirse alırım. Goretzka yerine yıldız bir orta saha oyuncusuna ihtiyacım vardı aslında ama bu FM'de önceki serilere göre transfer yapmak daha zor gibi geldi bana. Büyük kulüplerde oynayan bazı oyuncuların değerleri oyuncuların hak ettiği değerin çok üzerinde.

Bende resmi güncellemenin çıkmasını bekliyorum. Önümüzdeki Pazar günü çıkar herhalde.

Onu denemedim. Çok iyileri kadroda tutuyorum ben. Çünkü antreman ve altyapı tesislerim son seviyede şu an. Antremanını burda yapsınlar en azından. Arada oynatıyorum da. İlk 11 de oynayan en yaşlı oyuncum 22 :) Tecrübesizlikten avrupada iş yapamıyoruz.

Bende de aynı isimli kaleci var regen, potansiyeli de baya yüksek :D

Son düzenleme:
lj22Mg.jpg

0njjYL.jpg

son dakikaların takımıyız :asd22: :asd22: :asd22:

Son düzenleme:
Zahavi'nin profili 15'de ki kadar sağlam mı

15'de serbest kalma maddesinden dolayı yaptığım ilk transferlerden oluyordu genelde

28 kişilik yerli kadro kurdum.

Ligde sosyal deney yapacağım güncelleme gelene kadar

GRQkQ7.png

BPm0X9.png

buraya dikkat. eksik kısmı bölümüne. YOK
A7Qq5B.png

altınordu :005:

Son düzenleme:
Takımın beyni Wilshere. Geçen yıl 15.000.000 € ya adeta piyangodan aldım. :D

D2VRDy.jpg

2bdacc4315617f5f48682d952c00065a.jpg

ABV juve. Buyrun cenaze namazına. Görüşmede ayak ayak üstüne atarsa gönderirim :red:

Edit:

fa486d8bf2fd692f8918c2a7c0153ab8.jpg

Gitmekte çok kararlıydı. Son cümlemden sonra birden tamam nasıl istersen dedi. Bu belayı da atlattık :red:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt