Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da yılın oyuncusu seçildi. Sözleşme istedi vermedim , üzüldü çocuk :asd22:

WkEvWQ.png

Arda'yı ben 2018/19'un başında Man Utd'den 7.5 milyona aldım. O sezon 36(4) maçta 5 gol 11 asistle oynadı. 19/20'de 25 maça sonradan dahil olmak üzere toplam 47 maçta 10 gol 7 asist üretti. 20/21'in de başında sayılırım 1 maça çıktı daha. Yıllık €4.750.000 kazanıyor ve bu sezon sonu da sözleşmesi bitecek. Futbolu da geriledi artık yaşa bağlı olarak. O nedenle sezon sonu sırf camiadaki yerinden ötürü yıllık €1.500.000'dan 1+1'lik yeni sözleşme öneririm, beğenmezse ihtiyacım da yok zaten.

Selçuk ve Sneijder de sezon sonu emekli oluyor. Sneijder'in personel özelliklerini beğendim. 21 yaş altılara hoca veya asistan yapmayı düşünüyorum. Selçuk'tansa bir halt olmaz.

19/20 sezonunda CL'yi de kazandım bu arada. Finaldeki rakibimiz 2000'de olduğu gibi yine Arsenal'di. Super Cup'ta da Leverkusen geldi çok fazla zorlanmadık. Aynı zamanda 5. yıldızı da taktık. GS ile kariyere başlama amacım zaten CL'yi kazandırarak Avrupa'daki itibarımızı yeniden yükseğe çekmekti. Misyonumu tamamladım ancak Aralık'ta FIFA Dünya Kulüpler Kupası maçları başlayacak onu da kazanmaya çalışıp sezon sonu bırakacağım görevi. Sözleşmem de sezon sonu bitiyor zaten, başkan uzatmak istediğinde parayı onun yerine başka yere harcayın deyip geçiştiriyorum :D

2016-2017 sezonunu bu şekilde bitirdik.
RkBava.jpg

NAWyXY.jpg

pz97Aq.jpg
a304vB.jpg

2017-2018 sezonuna başlarken Selçuk ve Sneijder'in 32 yaşlarında emeklilik haberleriyle şok olduk. Ama toparlayacağız bir şekilde. Transferlerimiz şimdilik böyle.

YkJ1yj.jpg

sporting lisbon ve benfica kadar aj başka bi kulüp yok. herkesi izliyorlar kime teklif yapsan hemen karşında bitiveriyorlar

2017/2018 sezonuna başlıyoruz. Arda'yı satmadım. #10 ve Kaptan'lığı verdim. O da hazırlık dönemindeki liderliğiyle iyice gözüme girdi. Takımda kalacak.

Geçen sezon Monaco'dan kiraladığım Rony Lopes'i tekrar kiraladım. Selçuk emekli olunca yerini Nuri'ye emanet ettim. Bonservisi elinde olan H.Ali'yi alıp, Anıl Karaer'i Nantes'e sattım. Daha fazla katkı alacağım kesin. Arsenal'den Akpom'u kiraladım. Potansiyeli yüksek bir ST. Sol açıkta da gayet iyi oynuyor. Takımın yeni santraforu Milik oldu. Burak'ı yedeğe çekicem artık. Gerçi sakatlıktan kendine gelemiyor. Daha sezon başlamadı, Haziran'dan bu yana 3 defa sakatlandı. Kızağa çekme vakti geldi. Walace, çok genç ve sağlam bir DMC/MC. Uygun fiyata bulunca kaçırmak istemedim.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Umarım lige de güzel bir başlangıç yaparız. Vira Bismillah.. :)
NAgO3O.jpg

y5ozmL.jpg

3LjpNA.jpg

Kesinlikle. Topluyor hepsini.

Benfica scout olarak beni kullanıyor herhalde. Kimle ilgilensem peşine düşüyorlar.

tapatalk

O kadar senedir FM oynarım, Ianis Hagi kadar ayar olduğum oyuncu olmadı hiç. Babasının kulübünde oynarken kulübüyle anlaştım, kendisiyle anlaştım, birden ManU'a transfer oldu. u21'de oynadı 1 sene. İlgilendim, bu sefer de iblemedi beni. Bu sezon da yine peşine düştüm. ManU ile 14m€ bonserviste anlaştım. Ianis ile de sözleşmede anlaştık. Herşey tamam. Ha geliyor dedim, bu sefer de ManU ile 5 senelik yeni sözleşme imzaladı.

Keranacı puşt.

Güncellemeden sonra Schalke ile kariyer açmaya karar verdim. Tam aradığım tarz bir takım, genç bir kadrosu var.

Forvet bölgesinde eksiklik vardı. Oraya Origi'yi kiraladım. Sol bek'e de transfer gerekiyordu, beklerim iki yönlü olduğu için kadroda buna uygun oyuncu yoktu. Ben de paraya kıydım ve Köln'den Jonas Hector'u 12.5M'a aldım. Müthiş bir performans gösteriyor, gelişimi şuanlık harika ilerliyor. Jonas Hector'un Profili

Neustadter'e teklif geldi ve gitmek istediğini söyledi, 7.5M'ya Crystal Palace'nin yolunu tuttu. Kolasinac'ta gitmek istedi, satacaktım kendisini ancak iyi teklif gelmedi. Ben de 1 sene kiraladım.
ZkQPR3.png

Takım çok formda. Lige müthiş bir başlangıç yaptık, inşallah böyle devam eder. Huntelaar 4 gol ile en golcü isim. Leverkusen maçında hattrick yaptı. :hat:
BP65gL.png

Avrupa Ligi'nde "Schalke - APOEL - Sampdoria - ASA Tirgu Mureş" grubuna düştük. Kolay bir grup, lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum.

DFB-Pokal 2. Tur'da rakibimiz Gladbach oldu.

To be continued.. :hat:

Son düzenleme:
bu fmyi nasıl oynicaz dostlar

illa cd mi almak gerek

eğer öyleyse yarın alıcam çünkü

Danilo sen nesin be kardeşim.. 32 maçta 27 asist nedir be. Sol tarafta Marcelo'nun 28 maçta 13 asisti var ama Danilo'dan sonra az geliyor. Ronaldo beklendiği gibi insan üstü oynuyor.

35 Maçta 57 gol 13 asist yaptı. Real ile şampiyon olmak kolay tabiki ama ben mümkün olduğunca hücum oynatmaya çalışıyorum. Ligde 30 maçta 101 gol atıp 23 gol yedik. Hedefim 2 sene içinde durdurulmaz bir takım yapıp her maçta rakipleri sahadan silmek. Daha sonra bir seviye düşüp Napoli,Galatasaray, RB Leipzig ve Partizan maceraları yaşamak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt