Bayramda sıkılırım diye kış güncellemeli yeni bir Galatasaray kariyeri " Jan Olde Riekerink "

açtım. Başlar başlamaz ilk iş Hamit gibi çöplerden kurtulmak istedim ama olmadı tabi. Büyük bir hevesle transfer bütçesine baktım ama hüsran... Kalan transfer bütçesi 250 bin €, kalan maaş bütçesi 375 bin €
Neyse dedim para eden elamanları satayım ilk Chedjou'yu 7 milyon €'ya Everton'a okuttum. Hemen daldım transfer piyasasına kafamda forvet olarak Remy'ler falan var bir de ne göreyim Dursun satılan adamların bonservisinden yüzde alıyormuş borçlar için... 7 milyon €'dan bana kaldı 700 bin €. Yılmadım madem öyle yüksek ücretli adamları satarak maaş bütçesi açayım sonra o bütçenin bir kısmını transfere aktarırım dedim. Şaşırtıcı şekilde Umut'a Fransa'dan 350 bin €'luk teklif geldi hemen kabul ettim, bana kalsa bedavaya gönderecektim maaşı yüzünden... Ucuz olsun diye gittim Danimarkalı Delenay'a 1.2 milyon € teklif yaptım kabul edildi oyuncuya teklif yaptım ve beklemeye geçtim.
Diğer yandan da çöpleri kulüplere öneriyorum ama nafile kimse almıyor. Hazırlık maçları sonunda 4-2-3-1 taktiğinde karar kıldım. Fakat daha Dursun'un attığı kazığın şokunu atlatamadan bir şok daha yaşadık. Delenay, Swansea City'ye gitmiş. Dedim ulan sana mı kaldım? Elimi sallasam ellisi dedim ama bunun gerçek olmadığını anlamam pek uzun sürmedi. Ucuza adam yoktu piyasada... Sonra birden aklıma Emre Mor geldi. Hemen yolladım gözlemciyi. Kulübü 250-400 bin € arası bir rakam istedi hemen bağladım 250 bin €+ bonuslara. Aslından ilerisi için aldım Emre'yi. Tecrübe kazanması için ligden bir takıma kiralarım diye düşündüm. Böylece ilk transferim Emre Mor oldu. Ardından Chelsea'den Bertrand Traore'yi bedelsiz kiraladım. Maaşının da yüzde 50'sini ödemek kaydıyla. Tam mezarcı işi oldu...
Baktım piyasada ihtiyacımız olan mevkiler için fiyatlar çok yüksek. Muslera, Poldi ve Wes gibi adamları satmayı düşündüm. Hemen gittim Dursun'a dedim bonservis yüzdesini düşür de bize de para kalsın hortumcu pislik. Tabi kabul etmedi ben de satmaktan vazgeçtim. Elde bütçe yok kaldık öyle mal gibi. Elde olanı da harcamak istemiyorum belki karşıma iyi piri çıkar diye... Sonra çöpleri satamayınca kiraladım bende. Donk(Crystal Place), Yasin(Az Alkmaar) ve Olcan'ı(Ajaccio) kiraladım. Biraz daha bütçe gelmiş oldu. Bütçe ayarlaması yapınca Transfer bütçesi 4 milyon €, maaş bütçesi 6 milyon € oldu.
Neyse Süper Kupa maçı geldi Bursa'nın içinden geçtik 3-1'lik skorla, Hamza'ya karşı ilk zaferimiz oldu

Goller: Emre Mor, Wes ve Poldi! Lig başladı 2'de 2 yaptık, takım baya iyi gibi ama alternatif yok sakatlık olsa alt yapıdan çocuklarla oynayacağım orta saha ve forvette. Umutsuzca ön libero ve forvet ararken karşıma Norveçli ön libero Havard Nortdveit çıktı. Baktım sözleşmesi bitiyor, ucuz ama geçen sezon 3 maç oynamış. Elim gitmeye gitmeye aldım 1.9 milyon € + bonuslara. Başladım kalan bütçe ile forvet aramaya ama yok. Lys Mousset için bile 2.5-3 milyon € istiyorlar. Transferin bitmesine 3 gün kala ucuza forvet bulmak için dünyadaki tüm milli takımları geziyorum

karşıma Güney Koreli Kim Shin-Wook çıktı. pivot 1.96 boyunda hayvanımsı adam. İstatistikleri iyi dedim bizim ligde iş yapar. Sözlemesinin de son 1 yılı kalmış 2 milyon € + bonuslara bağladım.
Emre Mor'u kiralarım dedim ama Yasin gidince kadroda tutmaya karar verdim. Süper Kupa'da da baya iyi oynadı. Kadrom;
-----------muslera----------
linnes-denayar-balta-carole
------selçuk--havard--------
sinan-------wes--------poldi
-------kim shinwook--------
Bu kadro ile girdik CL kayıt listesine. Ligde 7'de 6 yaptık. Es-es deplasmanı golsüz bitti. Bu arada Havard efsane top oynadı. Bizim dev pivot da çıktığı ilk 2 maçta hattrick yaptı

Sonra 5 maç falan gol atamadı. Mersin maçında Arena'da 5 gol birden attı hayvan. Değişik bir adam atınca coşuyor sonra 3-4 maç ortalarda gözükmüyor.
CL kuraları çekildi. PSG, Porto ve Viktoria Plzen'la eşleştik. İlk maç Porto ile Arena'da golsüz berabere kaldı. 2. maç PSG deplasmanı iyi oynadık ama son 20 dk. 2 gol yedik mağlup olduk. Ardından içerde V.Plzen'i 2-1 ile geçtik. Sonra ki maçı yine Plzen ile deplasmanda oynadık 1-4 galip geldik. 5. maçta Porto ile ölüm maçına çıktık kazanırsak ancak çıkabilirdik. İlk yarı golsüz bitti. İkinci yarı Brahimi 56. dakikada yazdı. Çift forvete geçip ölüme saldırdık önce Sneijder ile 75'de beraberliği sağladık. Ardından 88'de Denayar ile kornerden yazdık ve üst uru garantiledik. 6. maçta PSG ile Arena'da liderlik maçına çıktım. Kafamda en kötü beraberlik olsun da 500 bin € alalım bari diye düşünüyorum. Maç tek kale şeklinde PSG lehine geçti ama 89'da Sinan ceza sahasını dışından harika bir gol attı ve liderlik geldi CL gruplarında

ley: Ben UEFA'ya kalsak iyi derken CL'den lider olarak çıktık
Bu arada Hamit iyileşti. 2 maç rotasyonda lig maçlarında oynattım belki talibi çıkar diye ve bir mucize oldu Atalanta 450 bin €'luk teklif yaptı. Evet tamı tamına 3.25 milyon €'luk maaş bütçesinden kurtulmuş oldum. Bir de Sabri bana oynatmıyorum diye atarlanınca dedim sen kimsin koydum listeye. Troyes verdi 250 bin €'luk teklif hemen sattım. Maaşı da 1.75 milyon €'du. Yeniden devre arası için transfer bütçesi oluşmaya başladı. Malum CL'de üst tura çıktık bir tane sağlam adam almak lazım. Sabri'nin yerine Fransa 2. ligden 400 bin €'ya Abdoulaye Bamba'yı aldım. Bir baktım Zivkovic'i gelecek sezon bedelsiz almak için devler kapışıyor. A.Madrid, BVB, Porto ve Sevilla teklif yapmış. Hemen ben de yapıştırdım. 2 milyon € maaş ve 600 bin € imza parası vererek devlerin elinden söküp aldım.
Tüm bütçemi neredeyse bu sırp elamana verdim. Hem de şimdi gelmeyecek sezon sonu gelecek

Alternatif forvet aradım ama yok bulamadım kendime uygun. Devre arası transferini Bamba ile kapattık. Lys Mousset'i bile vermediler kiralık. Adam takımında cıngar çıkardı bana gelmek için

Bana göndermedikleri gibi çocuğu birde A2 takıma postaladılar
Bu arada TR kupasında Çeyrek finale geldim. Rakip Karşıyaka

Ligde en yakın rakiple aramda 7 puan var. CL Kurasından da Dinomo Kiev geldi. Valla uzun zamandır böyle keyif almamıştım bir oyundan birazda kura şansıyla Dursun denen başkan bozuntusuna rağmen baya eğlenceli bir kariyer oldu...