Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Galatasaray ile kariyer oyunundayken 2021de bıraktıydım o hala başkandı. Kendi istemediği sürece bırakmayı düşünmüyor diyodu :asd:

Dursun bana fm 2016 da 65 milyon transfer bütçesi çıkardı ilk sezonda :D

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım tavsiye bu pazardan sonra başlayacağım

takım tavsiye bu pazardan sonra başlayacağım

Ben eski günlerine döndürmek için Parma ile başladım. İlk sezon 2. olup play-offlarda elendik sezon sonu sözleşmesi biten 15 oyuncuyu serbest bırakıp takımı baştan kurdum, şimdi hedef 3 sene içinde Serie A'ya geri dönmek.

Bu arada altyapıdan oğlum çıktı :asd:

Ebbsfleet takımını aldım İngiltereden. Vanarama National'da başladık oyuna. Birkaç sezonu şampiyon bitirdik ancak şimdi skybet championshipe başlamaktan çekiniyorum. Bütçe farkı çok fazla. İstediğim transferleri yapamazsam 2-3 sezon üst lige yükselemeyiz.

Ben hâlâ CM 01/02 oynuyorum. Gerçek Ronaldo, Vieira, Henry, Bergkamp, Zidane, Veron, Crespo, ergen İbramovic, ergen Totti, embriyo Rooney, Nistelrooy, Vieri, Nesta, Maldini, Cafu, Ferdinand, Stam, Seedorf, Recoba, Mendieta, Diego Simeone, Davids, Nedved, Giggs, Scholes, Keane, Beckham, Figo, Raul, Morientes, Santa Cruz, Elber, Samuel, Candela, Carlos, Del Piero, Trezeguet, Shevchenko, Inzaghi, Montella, Cassano, Kluivert, Sol Campbell, Ashley Cole, Kanu, Terry, Zola, Buffon, Toldo, Barthez, Van der Sar......

arkadaşlar güzel takım önerileri alalım

bir de hikaye atın da okuyalım 2 kelam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt