Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kariyer yaptım bu yıl. İlki GS çok zorluydu ancak rakip olmadığı için lig bir şekilde alınıyor. Klasik paşaları yollayıp kadroda boşluk açtım önce sonra ufak ufak adamlarla yükselttim kadroyu.

6 ya da 7. yılda CL finali oynadım 6 idi sanırım sonra Arsenal isteyince gittim ama devam etmedim.

İkinci kariyeri ise West Hamla yaptım 5 sezon falan oldu sanırım para olunca ve piyasaya hakim olunca çok hızlı yükseldim. Taktik işleyişler ve rakibe göre taktik seçimi ciddi şekilde iyi işliyor. Sadece takımın fazla atak yemesini engellemek zor olabiliyor. Son sene EPLyi kazanabildim CLde de yine final oynadım.

Çok ucuza alınıp pahalı satılabilecek çok oyuncu var EPL takımlarında da hayvani bütçeler var o yüzden para derdi olmuyor.

Bir daha yaparsam Almanyayı denicem.

Lan şu maaş olayı bitiriyor yalnız olayı. Para vermiyim diye yırtınıyorum resmen. Bir de GS gibi takımlarda sürekli serbest kalma maddesi koyduruyorlar aldığının yüzde 20 fazlasına Kovacic, Denis Suarez gibi adamları aldım 13 14e ikisi de yüzde 20 üstüne gitti.

sonraki satıştan yüzde kesinlikle koydurmuyorum

ne futbolcuya ne kulübe

en gıcık olduğum şey

böyle transfer yapmam

5 senedir her seriyi alıyorum da bu sene almadım. Canımı çektirdiniz, arkadaşla aile paylaşımı kurayım da oynayayım madem.

Sakaryasporu almak istiyorum fakat bulamiyorum bi turlu seceneklerde Super lig,Ptt 1 lig,Kirmizi grup ve beyaz grup diye 4 lig var. Nasi bulurum diger takimlari ?

20746394_1654191861272232_594271627349614210_o.jpg

Kasa dolup taşıyor şu sıralar maşallah.

laaaan gitti adam bedavaya gitti su parası ulaaaaaan

3-4 yldir Galatasarayla 20-21 yas ortalamasiyla iki CL kazanma basarisini yakaladim. Fenerin kadrosu herzamanki gibi cok rezil.

Fener maci :
EO0IrpI.png
KgTsY
KgTsY

KgTsY

kTkRuQ2.png

AS Kadrom :
o82lZm7.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt