- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
belhandayı satma bence
Fm'de bile sattırmıyorsunuz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhandayı satma bence

valla performansı inanılmazdıbelhandayı satma bence
aslında şimdi satsan sağlam bi forvet alırsınvalla performansı inanılmazdı
frikik ve uzaktan goller attı hep 14 gol 7 asist toplamda
değeri de var aklım karışık
Ben 4 sezonda simge futbolculara sokmuştum krali, 2 sezon sonra oyunu tam oturuyor yanina gencleri alip 5 yil sozlesme yaptim 5 milyon istedi 5.5 verdim adamıma. Futbolu birakirsa hemen yanima alıyorumFm'de bile sattırmıyorsunuz![]()
sen kafayı yemişsinBen 4 sezonda simge futbolculara sokmuştum krali, 2 sezon sonra oyunu tam oturuyor yanina gencleri alip 5 yil sozlesme yaptim 5 milyon istedi 5.5 verdim adamıma. Futbolu birakirsa hemen yanima alıyorum
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandayi canimizdan çok seviyoruz, onun icin canimizi bile veririz, biz aşığız aşık, aşkın da tarifi yoktur!sen kafayı yemişsin
bu kim ya göremedimtugay yılmazer tam bi kral listelerimize ekleyelim
benim yönettiğim takımlar da maç başı 5 sarı kart görüyo topa dal dediğimiz için mi oluyo böyle
çıımadıysa regendir ama ts alt yapısından 17 18 olarak cıktı gozukuyordu. cok genc ben sağ kanadı paramparca etmiştibu kim ya göremedim
durmaplayde 88 tl hocam ben oradan aldım.Yahu Steam'de ne zaman indirim gelir bu oyuna? Yıl bitmiş hala 179 TL oyun.
ben baya risk aldım bu maç ondan oldubenim yönettiğim takımlar da maç başı 5 sarı kart görüyo topa dal dediğimiz için mi oluyo böyle