Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kupalara layıksın sen şanlı gassaray diyerek çıktık yola
türkiye kupası finalinde fenerle yapacağız

onları yenerek
transfere atılacağız

D8Ew0AaX4AcF47X.jpg

47938

kaç gaymeye gider görüşleri alalım

tirezege hayvani goller attı alalım kendisini

istifa baskılarınıza dayanamadım istifa ettim
arrivederci

Gs aşırı kolay olduğu için sıkıntı dimi ben de leedsi hogwarts kulübüne dönüştürdüm championshipte mücadele ediyorum bu ara.
ilk 2 sene yine keyifli geçti bu sene rahattı ama ondan ötürü de değil
durup fanteziler yapılabilirdi ama 32m transfer bütçem vardı ve sattığın kadar al olunca sezon sonuna doğru bütçemi alıp maaşa eklediler biraz da hevesim kaçtı arsenalin teklifi reddettim 2 gün sonra ayrıldım :D

ilk 2 sene yine keyifli geçti bu sene rahattı ama ondan ötürü de değil
durup fanteziler yapılabilirdi ama 32m transfer bütçem vardı ve sattığın kadar al olunca sezon sonuna doğru bütçemi alıp maaşa eklediler biraz da hevesim kaçtı arsenalin teklifi reddettim 2 gün sonra ayrıldım :D
İngiltere'ye doğru hafiften kay bence asıl lig orası ya ikinci ligleri değil 3.ligleri bile quality :)

Galatasarayı şampiyon yaptığı için egosuna yenik düşenleri ve bu yüzden Galatasarayımızı yüz üstü bırakanları görüyorum

herife teklif gelmiyor desem

Serbest kalma bedeli koy takımları cezbediyor

Yoksa mesela transfer teklifi gelmiyor bazı oyunculara.Diyelim oyuncu teklife bozuldu sana karşı cephe açtı bu sefer senle bu bedele anlaşmıştık o bedeli vermeden yollamayacağım seni dediğinde hiçbir şey yapamıyorlar

Kritik nokta serbest kalma maddesi özellikle Tsl ve dandik liglerden oyuncu satmak için gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt