valla aziz tesadüf dese şimdi bana haklı, hiç beklemiyordum ama zaten gidecektim gider ayak CL kazandırıp gitmek daha iyi olur ya. avrupada biraz takılayım zaten gs kötüye giderse terim modu açıp dönerim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla aziz tesadüf dese şimdi bana haklı, hiç beklemiyordum ama zaten gidecektim gider ayak CL kazandırıp gitmek daha iyi olur ya. avrupada biraz takılayım zaten gs kötüye giderse terim modu açıp dönerim![]()
oyuncuları heralde 1 yıl oynatıp satıyonEkli dosyayı görüntüle 79016
Ekli dosyayı görüntüle 79015
Dortmund ile Bayern'i birbirine kırdırdım.
@Ünsal Vardar adeta bir fabrikayım
Ekli dosyayı görüntüle 79016
Ekli dosyayı görüntüle 79015
Dortmund ile Bayern'i birbirine kırdırdım.
@Ünsal Vardar adeta bir fabrikayım
Genelde bir noktadan sonra daha büyük kulübe gitmek istiyolar. Fm'nin en sıkıntılı noktası unhappy playerlarla uğraşmak.seninde para icin satmadigin adam kalmadi,dursun gibi klubun paralari cepleyip arazi mi olacaksin sonunda

maçları canlı yayın yap aslanımforumda paylaşacagım bi kariyere başlicam takım önerilerinizi alayım
2.lig olmicak ama en üst lig takımları olacak ugrasamam alt lig takımlarıyla
![]()
![]()
![]()
![]()
netim iyi değil yüklemek falan sıkıntı olurmaçları canlı yayın yap aslanım
gerçekleri görelim![]()
oyuncuları heralde 1 yıl oynatıp satıyon
en büyük satışım bu sezon
belmonteyi bedava alıp
35.5 a 1 yıl sonra bayerne satmak

Lan Belhanda'ya aldırdın ya o kupayı. Harbi aşıksın sen.ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!
hiç beklemiyorumdum, fmdeki ilk CL kupam
:yoji::yoji::yoji:
Ekli dosyayı görüntüle 79004
Ekli dosyayı görüntüle 79005
bülent ve metin oktayın ardından 3. sırada efsanelere girdi abiLan Belhanda'ya aldırdın ya o kupayı. Harbi aşıksın sen.
Hangi liglerde oynamak istiyorsun?bülent ve metin oktayın ardından 3. sırada efsanelere girdi abi![]()
az önce barcelonaya haber gönderdim geleyim mi diye bakalım gel derseler giderim oraya. 1 sene daha kalma isteği oluştu aslında bende belki kalırım 1 sene dahaHangi liglerde oynamak istiyorsun?
Messi yer seni orada. Alt yapı ile uğraşmak daha keyifli oluyor.az önce barcelonaya haber gönderdim geleyim mi diye bakalım gel derseler giderim oraya. 1 sene daha kalma isteği oluştu aslında bende belki kalırım 1 sene daha
messi ile kulübün arası açılmış, gecen sene b kadrosuna atmışlar adamı 1 maç. kulubun efsanelerinden de düşmüş sime oyunculara salaklar adama neler yapmış, gsmize almaya calıstım barca kabul ediyo kendi gelmiyo o gelmiyosa ben giderimMessi yer seni orada. Alt yapı ile uğraşmak daha keyifli oluyor.