Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama şöyle bir şey var ben yaratıcı oynayın dediğim için mi bilmiyorum da yerden kısa pas ve ceza sahasına paslasarak gir dememe rağmen goller orta-kafa-gol ve uzaktan sutlardan gerçekleşiyor
oyuncuların bireysel tercihlerinde uzaktan şut atar, ceza sahasına girer vs varsa öncelikli onlar olur

valla aziz tesadüf dese şimdi bana haklı, hiç beklemiyordum ama zaten gidecektim gider ayak CL kazandırıp gitmek daha iyi olur ya. avrupada biraz takılayım zaten gs kötüye giderse terim modu açıp dönerim :puhaha:
11 senelik GS kariyerim var,en guclu oldugum donemlerde yari final'e bile kalamadim.kuculmeye gittigim sene cl'yi aldim bende alakasiz bi sekilde

11 senelik GS kariyerim var,en guclu oldugum donemlerde yari final'e bile kalamadim.kuculmeye gittigim sene cl'yi aldim bende alakasiz bi sekilde
takım uyumunun önemini şimdi anladım ben, bu sene 1 transfer yaptım o da altay bayındır kuşunu aldım yedek kaleci olarak o kadar. cl kazandıgım o normal kadro ile devam ediyorum ligde 8/8 clde 2/2 gidiyorum :D

takım uyumunun önemini şimdi anladım ben, bu sene 1 transfer yaptım o da altay bayındır kuşunu aldım yedek kaleci olarak o kadar. cl kazandıgım o normal kadro ile devam ediyorum ligde 8/8 clde 2/2 gidiyorum :D
cl 'yi alinca benimde g.tum kalkmisti simdi cozdum olayi hesabi.o oyle olmuyor,tokatlayip gonderiyorlar ertesi sene
hatta ,tottenham gruplarda 3.olup uefa'ya kalmis.gidip kupayi almisti,super kupa'da karsima ciktilar yine allahin belalari.
tokatlayip aldilar elimden kupayi

cl 'yi alinca benimde g.tum kalkmisti simdi cozdum olayi hesabi.o oyle olmuyor,tokatlayip gonderiyorlar ertesi sene
hatta ,tottenham gruplarda 3.olup uefa'ya kalmis.gidip kupayi almisti,super kupa'da karsima ciktilar yine allahin belalari.
tokatlayip aldilar elimden kupayi
az önce gruptaki diğer maçta atletico young boysu 9-0 yendi, şimdi 2 maçımı onla oynicam :D

başlar başlamaz takımı temizliyorum üçe beşe bakmadan, kaliteli birkaç oyuncu alacak bütçe oluşuyor ister istemez

ulan namaglub gidiyoduk fenere yenildik. hem de MERİH yüzünden! defansta topla fazla oynadı kaptırdı golü yedik. satılacak
2 hafta maaşını kestim

fenerbahçeden büyük karaktersizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt