ilk yarıyı 3 asistle kapattıherz iyi kesiyo ortaları ya, bende merihe 10 gol attırdı tek başına
sezon sonu gelir kaynağım olacak hırb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk yarıyı 3 asistle kapattıherz iyi kesiyo ortaları ya, bende merihe 10 gol attırdı tek başına
manu falan istiyodu bende, sonra çin kulupleri geldi satmadım zaten billiyonuz 5 senede neler yaptıını :-) :-)ilk yarıyı 3 asistle kapattı
sezon sonu gelir kaynağım olacak hırb
kim olm bumuhammet kiprit![]()
topcu istemedin mi bilindik olmasın diye al işte taş gibi fw türkkim olm bu

olm çıkmadı biletopcu istemedin mi bilindik olmasın diye al işte taş gibi fw türk![]()
hertha II takımında, database small mu oynuyon yavolm çıkmadı bile
yo büyük oynuyorum dahertha II takımında, database small mu oynuyon yav
alla alla, bilemedimyo büyük oynuyorum da
almanya 2.lig kapalı heralde bende
fmnin yıllardır sorunu bu yavGS kariyerinde cL den elenince lig bitmiyor izdirap oluyor, ligde zorlayan olmadigi icin
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ben diğer takımların izlediği topculara bile yönelmiyorum ki alıp gelişsinler diyeYa 4-5 sezon once fb akilli transferler yapmaya baslamisti ama kaliteli adamlar bunlarla sozlesmelerine hep serbest kalir maddesi ekliyirdu, bende parayi basip ellerindeki kalitelileri ala ala bitirdim herifleri,keske biraksaydim palazlansaydi lavuklar
ben diğer takımların izlediği topculara bile yönelmiyorum ki alıp gelişsinler diye![]()
ne sen başkan olabilirsin ne de ben hocaEğer başkan olsaydım unsal hocayı dehlerdim.
allah belanı versin yaYa 4-5 sezon once fb akilli transferler yapmaya baslamisti ama kaliteli adamlar bunlarla sozlesmelerine hep serbest kalir maddesi ekliyirdu, bende parayi basip ellerindeki kalitelileri ala ala bitirdim herifleri,keske biraksaydim palazlansaydi lavuklar
surinamese zaten odonkun uyruk surinam olmuş