Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler devamli basarilarinizi yaziyorsunuz,birazda yazmaktan uatndigimiz rezilliklerimizi yazalim
dun rizeyle kupa finaline ciktim,fark atip burada makara yapmak icin as takimi cikarttim 2-1 koydular anasini satiim,yillar sonra ilk kez kupa gitti
biraz gerilerde Brentford kariyerimdeki rezilliklerim mevcut :asd:

Pendikspor olarak Pendik halkı ve mütevazı transferlerimizle spor toto 1. lige hazırız
transfer.webp

EWtilM5XQAIuwTp

ne kadar dandik oyun öyle stoper 4 gol atar mi arkadas bir macta

istedigin taktigi kullan, 2. duran top golünden sonra uyanmasi lazim rakibin
neden atmasın reis alpay özalan bile hatrick yaptı zamanında milli takımda

Iskoc 4.liginden (league 2) Queen's Park kariyerim basladi,yolumuz uzun.parali kopek inglizlere karsi iskocuz

Iskoc 4.liginden (league 2) Queen's Park kariyerim basladi,yolumuz uzun.parali kopek inglizlere karsi iskocuz
benim aklımda da hibernians vardı, iskoçyada hem iskoçlara hem ingilizlere İRLANDALI olarak saplamak zevkli olur. celtic de irlandalı geçinir onlarla ezeli rakip olduk mu tamamdır ama tek sıkıntı 50 sene üst üste şampiyon olunca anca ligin en fazla şampiyon olan takımı oluyoruz:asd:

benim aklımda da hibernians vardı, iskoçyada hem iskoçlara hem ingilizlere İRLANDALI olarak saplamak zevkli olur. celtic de irlandalı geçinir onlarla ezeli rakip olduk mu tamamdır ama tek sıkıntı 50 sene üst üste şampiyon olunca anca ligin en fazla şampiyon olan takımı oluyoruz:asd:

benim herdefim once bunlari yavas yavas premier'e cikartip,altyapiyi iyi duruma getirip,ustunlugu celtic ve rangerstan alip,cl'de basarihefuhfueh olme esegim olme

bana da bi kariyer önerin yav hamburgu mu alayım dinozorları tekrar bundesligaya taşıyıp kadronun %90ını almanlardan kalanı da orta avrupalı topculardan kurup eski günlere mi geleyim. seeler ruhunu gönder reis
kendimi gazlıyorum @Ozan Guney

bana da bi kariyer önerin yav hamburgu mu alayım dinozorları tekrar bundesligaya taşıyıp kadronun %90ını almanlardan kalanı da orta avrupalı topculardan kurup eski günlere mi geleyim. seeler ruhunu gönder reis
kendimi gazlıyorum @Ozan Guney

Valla Dresden’e bok atsaydin almanyadan ikinci
Tercihim Hamburgtu. Bana sorarsan hemen isbasi yap

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ne yaptin Can? Beyaz shirt,kirmizi sortun altina o alakasiz mavi coraplari cektin mi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt