- 18 Mayıs 2011
- 53.309
- 57.257
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mentörlükle falan artırılabilir ama bunun ki çok düzelmez gibi. Bundan iyi uçurtma olur. Bilekler zaten kadife gibi sağlam adam geçiyor zihinsele fazla ihtiyacı olamayacak gibi. Bayrn 2de bi tane de stoper bumuştum şimdi nerede bulamıyorum çocuk thiago silva gibi bişey olacaktı para çıkışmadı alamadım.20den aşağı bırakmadı şerolarbu afrikali topcularin cogunda da zihinsel sikintilar var
kasımda 44 günlük devre arasına soktu beni. fikstür acayip bozuk. türkiye ligi resmen buglar içinde yüzüyor oynanmaz aslında
kasımda 44 günlük devre arasına soktu beni. fikstür acayip bozuk. türkiye ligi resmen buglar içinde yüzüyor oynanmaz aslında
dünya kupası var..kasımda 44 günlük devre arasına soktu beni. fikstür acayip bozuk. türkiye ligi resmen buglar içinde yüzüyor oynanmaz aslında
Ekli dosyayı görüntüle 109796
alın size sağ açık bu da uçurtma tarzı. sarkıt savunma arkasına onyekuru gibi aksın
Livakovic..sezon sonu Muslerayi salacam iyi kaleci ama maasi cok
bende şimdi bedavaya çıktı ama almıyorum zaten genç çocuk var o gelişse bunun gibi bişey olacakpahali bende degeri simdi 20 milyon euro
Livakovic..
Ucuza geliyor merak etme 12 ay taksite bölguzelmis de baba ben bunu kaca bitirecem cepte para yok
Ucuza geliyor merak etme 12 ay taksite böl
şimdilik okanı oynat ben de öyle yatım sonra okanı 10mye sattım yeni kaleci aldımguzelmis de baba ben bunu kaca bitirecem cepte para yok
şimdilik okanı oynat ben de öyle yatım sonra okanı 10mye sattım yeni kaleci aldım
Gs kariyerinde ilk kurtulman gereken oyuncu Muslera'dır. oyuna sakat basliyor zaten e bir de yasi da var maasi da var israf
Ben ağladım onu gönderene kadar en sonunda 2M€'ya kadar düsmüstü fesih bedeli fesh ettimsakat olunca taliplisi cikmadi
Ben ağladım onu gönderene kadar en sonunda 2M€'ya kadar düsmüstü fesih bedeli fesh ettim
valla ben de ne yaptıysam yok alan olmadı. 4.95 mi ne alıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam. ben de en son 6 ay kala feshedebildimBen ağladım onu gönderene kadar en sonunda 2M€'ya kadar düsmüstü fesih bedeli fesh ettim