Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Şu oyunda bir kere save-load yapmadim.. çünkü yaparsam tekrar ayni zevki alamam biliyorumsave-load yapmaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu oyunda bir kere save-load yapmadim.. çünkü yaparsam tekrar ayni zevki alamam biliyorumsave-load yapmaya
Herhangi bir mevkiye adam lazımsa bir ment uzağındayım
Ben birkaç hafta öncesine kadar bildirimlere hiç bakmıyordum kusura bakmaen son bir tavsiye istedigim 6 hafta sonra cevap verdin sevgili Can
Ben birkaç hafta öncesine kadar bildirimlere hiç bakmıyordum kusura bakma![]()

fenere yenilip ekibimizden puan almak mıtransferleri tamamladikdan sonra ilk macim rizespor macimdi onu yendim ondan once zor maclari nispten oynadim, simdilik kadro'yu boyle devam ettirmeyi dusunuyom zaten paramda kalmadi. takviye lazim olacaginda tavsiyeni sorarim.
Ekli dosyayı görüntüle 114391
Ekli dosyayı görüntüle 114394
Acaba gizli fenerli mifenere yenilip ekibimizden puan almak mı![]()
Temiz is.. devamini bekliyoruz hocam
Yalniz muazzam stoper.. Topsuz Alan zaafiyeti bir tık var gibi duruyor ama diğer özellikleri 10/10Belese bunu aldim sozlesmesi bitiyor simdiden imzaladim sezon sonu aramiza katilacak
Ekli dosyayı görüntüle 115355
Yeni bir kariyere başlayacağım gaza getirdin beni
son 8 macim kaldi ve fikstur cok iyi , sampiyonluk mesalerini yakmaya basliyorum.Yeni bir kariyere başlayacağım gaza getirdin beni
Anadolu takımı düşünüyorum..son 8 macim kaldi ve fikstur cok iyi , sampiyonluk mesalerini yakmaya basliyorum.
Simdi kapatip aksam devam edecem az islerim var.
hangi takim alacan ?