Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Burak hiz 17 bitiricilik 17 topsuz alan 17 Dayaniklilik 16 . Bir sonraki FM'de efsane olucak :)

Bizim takımda oyuncuların boylarını acayip farklı yapmışlar, oldukca keyfimi kacırdı böyle olması.

Semih 1.77 , Elmander 1.81, Selcuk 1.76, G.Zan 1.81 vs cok fazla oyuncu da böyle sacma sapan boylar var. Hepinizde böyledir heralde? Buna yapılıcak birsey varmıdır ki , Gs ile oynama istegimi tamamen kacırdı neredeyse böyle olması.

Update sonrası mı böyle oldu? Şu an baktım benim oyunda Semih 1.82, Gökhan 1.91 mesela (13.2.3 versiyon), henüz update yapmadım.

Update sonrası mı böyle oldu? Şu an baktım benim oyunda Semih 1.82, Gökhan 1.91 mesela (13.2.3 versiyon), henüz update yapmadım.

Evet yeni gelen transfer yamasından sonra böyle oldu. Normalde bende de doğruydu, şimdi bakarken inanamadım.

bizim transfer butcesi cok sikintili ve savunmaya takviye lazim acilen

400 K € murat akca'yi aldim, altyapidan diye. bakalim nasil oynayacak :asd:

.

Ohh be, sonunda çıkmış.

Ligde hedefimize ulaştık. Geniş kadromuz sayesinde 3 kulvarda, sıkışık fikstürde pek zorlanmadık. 1 gün arayla maç yaptığımız oldu. Buna rağmen 3 kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Lig bitti, kupada MİY elediğim taktirde Fenerbahçe ile finalde karşılaşacağız. Şampiyonlar Ligi Son 16'da ManU ile eşleştik. Zor bir rakipti, ilk maç Arena'da 3-0 yenip, Old Trafford'da 4-2 yenilmeme rağmen tur atladık. Çeyrek Final'de rakibimiz Porto, ilk maç Arena'da 3-0 bitti. Yarı Final'de rakibimiz, Real Madrid-Werder Bremen maçının galibi olacak. Finalde ise muhtemelen Barcelona ile karşılacağız, işimiz zor :)

CbIeJoh.jpg

32ytgaj.png

Abel Hernandez, 8 maç, 8 gol ve 4 asist. Daha iyi olacak :)

Ligde şampiyonluğu Fenere kaptırdık :(

Türkiye kupasında Beşiktaşa deplasman golü dezavantajı ile elendik yarı finalde :(

Ama avrupada ŞL'de gruplarda 3. olduktan sonra yolumuza UEFA'da emin adımlarla devam ettik. Ta ki İnter gelene kadar. İlk maç deplasmanda 2-0 yenildikten sonra 2. maç 2-0 yenip uzatmaya gittik ve penaltılarla finale çıkıp Lyon'a rakip olduk :ayatollah:

İnternete düştü mü ?

Ligde şampiyonluğu Fenere kaptırdık :(

Türkiye kupasında Beşiktaşa deplasman golü dezavantajı ile elendik yarı finalde :(

Ama avrupada ŞL'de gruplarda 3. olduktan sonra yolumuza UEFA'da emin adımlarla devam ettik. Ta ki İnter gelene kadar. İlk maç deplasmanda 2-0 yenildikten sonra 2. maç 2-0 yenip uzatmaya gittik ve penaltılarla finale çıkıp Lyon'a rakip olduk :ayatollah:

Osman İSTİFA!!!!!!

Oyuncuların boyları hep yanlış olmuş. :o

UEFA final maçı öncesi çok önemli sakatlarım var bakalım maç ne olacak..

Biz avrupalıyız Türkiye ligini kim alırsa alsın.. :D

Normalde liginde sampiyonluga oynayan ust duzey takimlarla kariyer yapmam pek . Fakat GS'nin mukemmel transferlerine dayanamayip actim Galatasarayla bir kariyer :) . Bir kac oyuncu gonderdim bir kac oyuncu aldim 10 senedir bu oyunu oynarim ilk defa kanatsiz bir taktik yaptim 4-3-1-2 . Hazirlik maclari iyiydi Super Kupa Final'inde ilk resmi macima ciktim . Fenerbahce'ye yarim pozisyon vermeden 3-0 ile tarafsiz sahada kupayi aldim . Hedef Ligde Sampiyonluk - Super Kupa'da sampiyonluk-CL'de son 16 - Turkiye Kupasi ise onemli degil . Ilk sampiyonluk geldi simdi en onemlisi lig Avrupa zamanla olsa da olur .

Buarada BURAK YILMAZ FB'ye karsi hat-trick yapti :)

Normalde liginde sampiyonluga oynayan ust duzey takimlarla kariyer yapmam pek . Fakat GS'nin mukemmel transferlerine dayanamayip actim Galatasarayla bir kariyer :) . Bir kac oyuncu gonderdim bir kac oyuncu aldim 10 senedir bu oyunu oynarim ilk defa kanatsiz bir taktik yaptim 4-3-1-2 . Hazirlik maclari iyiydi Super Kupa Final'inde ilk resmi macima ciktim . Fenerbahce'ye yarim pozisyon vermeden 3-0 ile tarafsiz sahada kupayi aldim . Hedef Ligde Sampiyonluk - Super Kupa'da sampiyonluk-CL'de son 16 - Turkiye Kupasi ise onemli degil . Ilk sampiyonluk geldi simdi en onemlisi lig Avrupa zamanla olsa da olur .

Buarada BURAK YILMAZ FB'ye karsi hat-trick yapti :)

Emre ile Semih' i oynat bak neler göreceksin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt