Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kağıt üzerinde her şey güzel görünüyor 5 sene geçti 32 yaş diyince tuhaf karşıladım biraz :)

kv3nb.jpg

Yalnız takım içi biraz sıkıntılı. İki etkili kanatlı oyuncularımdan birini kaptırdım, öbürü ise uzun süre sakatlıkla boğuşmaktan gelişimi sekteye uğradı. Arda çok iyi ama maç temposunu kaldıramıyor. Deniz'in tavırları, Sabri, Hamit gibi oyuncuların futbolu bırakması. Engin ve Yekta'nın ayrılması ise rotasyon gücüm çok zayıfladı. Averajla şampiyon oldum zaten zar zor :D

Transfer dönemini çok verimli geçirmem şart.

Bana pek tuhaf gelmedi. :)

Gelen gencin mutluluk sebebine bak :D Angel gidince morali bozulmasa bari kiralıktı

kv7lc.jpg

Yiğit'ten bir şey çıkacağı yok. Senin kariyeri takip ediyoruz Özgür.

Adam Maher bu seneki yıldız hamlem oldu. Geçen sene istemiştim ama pazarlıklar sonucu AZ kulübü 35 milyondan aşağı inmemişti. Devre arasında sene sonu için bonservissiz imza attırmışım unuttuydum ben onu :D

Sercan ve Seyit geldi sonra. Deniz Naki ile de problemleri çözdük. Sola ve defansa yabancı aldım gene 18-19 yaşında bebeleri doldurdum takıma. Zaten Maher ortada, Arda solda oynar. Sakatlık belada devreye girer. Yabancı stoper alma sebebim de yaşı ilerleyen Djourou'ya alternatif yetiştirmek. Djourou da 5 yıldır en sevilen oyuncu seçiliyor, rekorlar kırıyor falan dur bakalım ne olacak onun akıbeti.

En az 9 puan farkla şampiyon olacaksın. Sezon sonu söylemiştin dersin. :)

Artık öyle ligi domine edemiyorum. Fenerbahçe hayvan gibi oldu, pek maç kaybetmiyorlar kolay kolay.

Diğerleri 50 puanı zor görüyor, Fener ve ben hep son haftaya kadar kafa kafaya gidiyoruz, bir hata yaptım mı üstümdeler.

Alt yapıdan iyi oyuncu çıkmaya başladı mı? Benim bir ara en büyük hilem o oluyordu. 7-8 mart gibi alt yapıya yeni oyuncular düşüyordu. İyi oyuncu çıkana kadar oyunu savelemeden kapatıp açıyordum.

Soner ve Rıza var iş yapabilecek. Soner orta saha kiralıyorum gelişsin diye ama ekmek çıkmayacak gibi.

Rıza sol bek olduğu için önemli. İyi bir yedek şu anda.

Kiraladığın takım sürekli oynatmıyorsa oyuncunu pek fazla gelişemiyor sanırım. Ben gözünün yaşına bakmadan sahaya sürüyorum böyle çocukları. 10-15 maç sonra yavaştan açılmaya başlıyorlar. Etrafındaki oyuncular iyiyse oyunları pek göze batmaz.

İkinci sezona başlayamadım bir türlü, taktik verin bana taktik :(

Aston Villa la ikinci sezona basladim. Ilk sezonumda 10. siraya gelebildim.

Alper Potuk gerçekten iyi oynuyor bu oyunda. Selçuk alper ikilisi iyi iş yapar. Hatta sürekli oynattığında Alper Selçuk'tan daha fazla gol atıyor.

Alper-Jem benim göbeğim. Gayet iyiler.

Onur'un da serbest kalma fiyatını kullanabilirsin.

Kimle oynuyorsun?

GS

ne taktiği olm, 4-2-3-1 işte her bölge için ideal adamlar var elinde daha ne istiyorsun.

Al Djouru'yu al Alper'i bak keyfine

Djorou'yu aldım transfer listesindeydi zaten. Melo hayvani para istediğinden alamadım en büyük eksiklik orası şimdi Selçuk'un yanına koyacak biri yok. Ospina'yı aldım bir de sözleşmesi bitiyordu, Muslera'yı birilerine 15-20'ye satabilirsem iyi olacak :D

GS

Djorou'yu aldım transfer listesindeydi zaten. Melo hayvani para istediğinden alamadım en büyük eksiklik orası şimdi Selçuk'un yanına koyacak biri yok. Ospina'yı aldım bir de sözleşmesi bitiyordu, Muslera'yı birilerine 15-20'ye satabilirsem iyi olacak :D

Kimseyi bulamazsak Emre Çolak'ı koy oraya baya iyi. Yekta ve Engin de iyi ama Emre Çolak baya iyi. Alper'i ya da Cem'i al. Hangisine paran yeterse.

Muslera'yı 12-13 civarı kulüplere öner, sonra pazarlıkla artırırsın. Veren çıkıyor 13-14 falan. Ospina için hata yapmışsın. Muslera'dan gelen paranın 7.5'u ile Onur'u getirirdin inanılmaz gelişiyor.

Ha bir de 1 sezon bittikten sonra Ocak ayı gelince hemen BELHANDA ile imzalayın bedava.

Bir sene inanılmaz oynayıp sonra gitmek istiyor. 1 sene müthiş katkınızı alır sonra büyük paraya satarsınız. Ben 15 mi 17 mi öyle bir paraya sattım.

Bir de Emre Utkucan'ın dosyalarına girin 200-300 gibi bir sayı yazan yere tıklayınca çıkan. Yıldıza göre dizdirip en üstteki adamları almaya çalışın. Hayvani gelişiyorlar. Bazısı pahalı ama maddi gücünüz varsa 18-19 yaşındaki adamları 10-12 gibi fiyatlara alıp 1-2 sezona 30+'a satabiliyorsunuz.

Ben Galatasaray'la oynadığım sezon da tek forvet oynadım Burak'la (O zamanlar daha Drogba yoktu tabi). Elmander'i İngiltere'ye sattım. Umut'u geri gönderdim Toulus'a. Herifler gittikleri yerlerde 15 golün altına hiç inmediler.

Özgür Kızılaslan

Alper'e 10 milyon Euro çekiyor Eses, hayatta almam ben o paraya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt