Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beyler, güzel ve sıkılmayacağım bir takım önersenize..

newcastle united.

kariyeri aç, kadroya gir ve demba ba'yla sözleşme yenile.

ilk 11'in de

krul

danny simpson-steven taylor-coloccini-santon

tiote

cabaye-anita

ben arfa

papiss cisse-demba ba

tiote ön libero, anita savaşçı orta saha, demba ba yaratıcı forvet, cisse fırsatçı golcü

newcastle united.

kariyeri aç, kadroya gir ve demba ba'yla sözleşme yenile.

ilk 11'in de

krul

danny simpson-steven taylor-coloccini-santon

tiote

cabaye-anita

ben arfa

papiss cisse-demba ba

tiote ön libero, anita savaşçı orta saha, demba ba yaratıcı forvet, cisse fırsatçı golcü

Güncellemeden sonra demba ba çelsi'ye geçmedi mi ?

Yau FM'de de aynı ligdeki gibiyim arkadaş bi istikrar tutturamadım Galatasaray'la.

Kanatlar rezalet,sezon başı 0 bütçe ile başlıyo son steam güncellemesinde.

4-2-3-1 ile gayet güzel gidiyor :ka21:

muslera

eboue-semih-zan-balta

selçuk-melo

burak-sneijder-amrabat

drogba

hamit, emre, engin, yekta bunlar da acayip faydalı oluyor rotasyonda. özellikle engin herkesi yedekliyor, amr-amc-aml-mc istediğin yerde oynat :D aynı şekilde ujfa da mesela defansın her bölgesinde oynuyor :D

Yau FM'de de aynı ligdeki gibiyim arkadaş bi istikrar tutturamadım Galatasaray'la.

Kanatlar rezalet,sezon başı 0 bütçe ile başlıyo son steam güncellemesinde.

Burak sağa, Amrabat sola. İkisi de min. 10 gol 10 asistle oynuyor

Hile yapsak futbolcu geliyormu onu söyle sen. :D bazılarında gelmiyorda. Legal oyun bana göre değil hacı. Baktım yenildim save ettiğim oyunu yine açarım. :D sır bu yüzden 10 yıllık galibiyet serilerim var benim.

Ne hilesi? Menajer ekleme hilesi mi? :D

Sakatlıklar sırasında ben Yekta ve Engin'i savunmada bile oynattım. 7.5 la falan oynadılar. İkisi de hayvan gibi nereye koysan oynuyorlar.

Emre Çolak hücumda nereye koysan çoşuyor.

Burak hem kanatta süper, hem önde. Amrabat aynı şekilde.

Forvet önerin nedir?

yani şimdi ben ba'nın yerine o tarz bi adam hiç aramadım, o yüzden yaratıcı forvet için öneride bulunamıyorum

ama ba'nın profiline girip yukardaki benzer oyuncuları bul'a basarsan bi iki seçenek çıkacaktır

bütçe oluşturmak için jonas gutierrez'i kesin sat, 25+ teklif olursa da ben arfa'yı satıp yerine wellington nem'i al

Peki 2'nci- 3'ncü lig ekipleriyle başlasam sıkılır mıyım? Güzel ekipler var mı?

Millwall Premier Ligde, korkumuz yok hiç birinden.

millwall.gif

"Let 'em all... come down.... to The Den!"

Selçuk da 5-6 hafta sakatlandı Trabzon maçında 2 asist 1 golle oynadıktan sonra. :D Şansa bak. Neyse ki diğerleri döndü Eboue hariç, Drogba da 1 haftaya dönecek.

Ligde 15 puanlı Beşiktaş'ın ardından 13 puanla ikinci konumdayız 5 haftadan sonra.

Millwall ile şahane bir sezon geçirdim Premier Ligde.

Beraberlik takımı olduk çokça ancak son haftalarda aldığımız sürpriz puanlarla 11. sırada tamamladık ligi ki kulüp tarihinin rekoru oldu bu.

Ama asıl olay FA Cup'a uzanmam oldu finalde Reading'i yenerek Avrupa bileti kaptım. Premier ligin muazzam gelir havuzu şahane bir şey. 11. bitirdim diye 18 milyon ödül parası verdiler :D Zaten başkan çok kral adam kafasına göre nakit enjekte edip duruyor. Sene başında Premier ligde dişli hale gelebilmek için 6 transfer yapmıştım doğrudan 11'e. Fiyatları 3-6 arasıydı hep. Para bitince bir 10 da cebinden ekledi devre arası süper bir kanat alabildim.

Premier ligde 2. sezona başlarken tam 60 milyon euro transfer bütçesi verdi. Victor Hugo diye bir herif vardı Galatasaray'dayken almaya çalışmıştım param yetmemişti bastım parayı onu aldım (37 milyon euro), 20 yaşında forvet adam bitiricilik, kafa, pozisyon alma, dribbling falan 18-19 hepsi..15'ten aşağı statı yok adamın.

Kalan para ile bir sağ bek bir de stoper alıp transferi kapatırım. Belki denk gelirsem kaleci ama çok önemli değil. Gelecek sene ilk 7'de bitirmek hedefim ligi (Avrupa bileti için) UEFA'da da gruplardan çıkmaya çalışacağım bakalım.

Başkan can ama ya, ne güzel basıyor parayı basıyor parayı :D Galatasaray ile her sene ŞL katıldım da gördüğüm en büyük bütçe 36 milyondu.

aga sen bir sezonu kaç saatte bitiriyorsun ya, maçları falan izlemeden mi geçiyon napıyon?

aga sen bir sezonu kaç saatte bitiriyorsun ya, maçları falan izlemeden mi geçiyon napıyon?

Bazı maçları geçiyorum evet :D Hele 2. ligi neredeyse komple maçları asistana bırakıp geçtim :D Torquay maçını mı izlicem oturup :D

Bir de pencere modunda oynuyorum ben. Yani hep açık yanda hem işime gücüme bakıyorum, forumda geziyorum arada hop 1 maç yapıyrum vs akıyor yani. Zaten hızlı geçsin diye klasik açmıştım en başta. Öbür türlü sıkılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt