Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Millwall ile Premier lig'deki 2. senemize büyük paralar harcayarak başladık. Ancak takımda yaratılan ani gençleşme ters tepti. Defansif sorunlar ve tam 35 milyon euro maliyetli genç yıldız Hugo'nun sessiz kalması sonucu. Uzun süreli beraberlik ve mağlubiyetler serisi yakalandı. UEFA kupasında ise bir mağlubiyet bir beraberlik ile başlayınca takımı değiştirme yoluna gittim. 4-2-3-1 den vazgeçip ön liberolu sisteme dönerek rakibi daha geride karşılayıp kontra atak futbolu oynatmaya çalıştım. Ayrıca parasından dolayı ısrarla oynattığım Hugo'yu yedeğe çekip genç Moussa Sylla'yı oynattım.

Takım oyuna yavaş adapte oldu ve ligin ilk devresini 17. sırada düşme hattının hemen üstünde bitirdik. Ancak 2. olarak UEFA'da son 32'e uzanıp Maribor gibi dişimize göre bir rakiple eşleştik.

Devre arası takviye için başkan elini cebine atınca yeni defansif dizilişime daha uygun bir orta saha oyuncusu aldım. Üzerine oynamak istediğini söyleyen Hugo'ya 2. bir şans vermeye karar verdim. İkinci yarı her şey iyi gitti. Büyük umutlar ve paralar bağlanan Hugo da ritmini bularak Maribor'a 2 maçta 4 gol atarken, Chelsea, City gibi devleri gene Hugo'nun golleri ile geçerek ligin zirvesine de etki ettik.

UEFA son 16'da PSG çıktı. Evimizde şahane oynaıp 1-1 berabere kaldık. Deplasmanda da iyi oyuna rağmen 1-0 yenilmekten kurtulamadık.

Ligin sondan 2. maçında ezeli rakibimiz West Ham'ı 2 senedir ilk defa yenmeyi başararak taraftarı da sevince boğduk.

Finalde geçen seneden 3 puan fazla toplayarak (54-57) ligi 10. sırada tamamladık. Ancak maalesef gelecek sene Avrupa'da yokuz. Bununla beraber hayli gençleşen kadronun yeni sisteme uyum sağlaması ve kendilerini ciddi biçimde geliştirmeleri sonucu gelecek sene sana üst sıralar için iddialıyım.

Beyler Turkcell TL karsılıgında steam hesabını benimle paylasacak var mıdır ? Sürekli offline olacagımdan emin olabilirsiniz :)

Öğrenci adamız bazılarınız için az olabilir ancak benim için çok şuan orjinal oyuna verecegim para.İlaç çıkacak gibi degil.Bari hayırsever bi abimiz ile kontor karsılıgı anlasalım bu forumdan uyan olursa :)

Umarım yanlıs anlamazsınız beyler.

kz2k2.jpg

Yuce Rabbim başkanımı para enjekte etsin diye yaratmış yau maşallah
hayat-bilgisi_58900.png

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Abi nasıl bir başkan o sürekli para aktarıyor :D

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer bütçesi bitince direk cebinden ekliyor harcadığım kadarını başkanım ya, yuce rabbim başkanımı transfere kaynak bulsun diye yaratmış

o nasil baskan öyle :asd:

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Transfer bütçesi bitince direk cebinden ekliyor harcadığım kadarını başkanım ya, yuce rabbim başkanımı transfere kaynak bulsun diye yaratmış

Başkan hiç değişti mi yoksa geldiğinden beri aynı başkan mi abi ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynı başkan ama uydurma herhalde gerçekte böyle biri yok. 2019 sezonunda geldim ben o ara seçim oldu demek ki

Bu arada benim maaşı da 600 bin euro'dan 4 milyon euro'ya yükseltti

Ben de 2012'nin üstüne transfer yaması indirdim öyle oynuyorum. Kadrom bu:

kz33k.png

Kupada Fener'e elendim ligde son haftaya girerken Fener'in 5 puan önündeyim ama onların 2 maçı eksik, son maçımı kazanıp kaybetmelerini bekleyeceğim.

CL'de ölüm grubundan Uefa'ya geldim ve finalde Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ederek kupayı aldım.

kz2yt.png

15. olduğum sezondan sonra takım içinde ciddi bir revizyona gittim. Takımın mali durumu çok kötü. Ama yeni kadromuzla savaşmaya devam.. :ayatollah:

kz3v5.png

Arkadaşlar bu sakatlık sorunu belimi büküyor daha sezon başlamadan Burak Yılmaz 3-4 ay arası yok Drogba 3-4 hafta arası yok Sneijder 2-3 hafta yok.Lütfen çözüm yolu önerin şaka gibi bir dönemdeyim.:mad:

arkadaslar oyunda en iyi oyunculari gösteren bir liste vardi, onu buraya koyabilen biri varmi?

swansea_transferlerge%C3%A7mi%C5%9F.png

Bu transferlerle lige başlayıp 2 de 2 yaptık. Deplasmanda Arsenal'i 2-1 yendik... Sıkıcı bir kariyer olmaz umarım :)

Çok uykum vardı ama sezon o kadar harika gidiyordu ki ilk yarıyı bitirmek istedim. 2. sırada tamamladım ilk yarıyı. Tam istediğim gibi bir takım olmayı başardık sonunda. Kaleci wonderkid'e evrildi. 19 yaşında.

Capital kupadan elendik gerçi ama ligde bu formdan sonra önemli değil.

kzc3u.jpg

Bu da benim meşhur Hugo :D Gene gol yükünü çekiyor. Ama geçirdiği sakatlıktan dolayı fiziksel statları biraz geriledi.

kzc51.jpg

Yiğit abi fikstürdeki HX fırsatını gördü gözleri parladı. Hemen like o yüzden geldi.

Özgür abi kadro nasil?

Sene 2023 olduğu için tanıdık biri yok hepsi regen :D

Taktik bu ama rakipteyken kapan topu çal kanatlara veya öne şişir. Öne geçince gene kapanıp zaman geçir :D Ama adamlarım kaliteli yani çok para döktüm. Kaleci ve sağ bekin potansiye dikkat 2 senedir yetiştiriyorum onları.

kzck3.jpg

Özgür renkdaş 4-4-2 oynasan daha verimli olur bu kadro ama ileride basıcaksın

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt