Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oynayan aslan gardaşlarımız var mı?

İşten güçten fırsat bulsak oynayacağız ama vakit yok. Öyle bir oyun ki bu meret, başına bir oturduğun zaman 10 saat kalkamıyorsun.

fmde en çok tercihiniz taktik dizimi nedir ?

birde şunu deneyen var mı ilk kez uygulayacağım merak ettim :unsure:

1110992d1491319699-demolisher-20170404162745_1.jpg

bu taktikte en kilit pozisyon neresi oluyor ? en çok maliyet yiyen yani

Kanatlar ve orta ikili. Skor yükünü kanatlar çekiyor. Santrafor destekliyor. Orta ikili de deli gibi pres yapan, pas kabiliyetli isimler olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvette zaza veya firmino oynuyordu, zazayı serbest kalma bedeli vererek 34 milyona almıştım, zira o sezon ligde gol krallığını zorlamıştı.
Kanatlar Mane salah idi dokunmadım.
Orta sahaya eldeki Jordan henderson ve transfer ettiğim savic ile girdim.
Bir de kanada tottenhamdan son u almıştım.
Başka da transfer yapmadım

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hikmet Karaman'ın Dortmund'un başına geçmesiyle bizde Köln'den istifa edip Galatasaray'a başvurduk ve 2021 Ocak ayında göreve başladık sene 2021 ocak ama Belhanda hala takımdaydı ilk hedef bu apaçiyi postalamak oldu bizde 4 m euro alıyordu çinlileri de fena kazıklamış 15 m euro kontrat bağlamış kendine ve yerine Ross Barkley'i getirdik(2.5 sene boyunca maaşının yıllık 2 m eurosunu chelsea ödeyecek). ilk lig maçında kadıköyde fener'i 1-0 yendik.

adam oyunda bile gol atamıyor 109 maçta 13 gol...

Ekli dosyalar

• apaçi.webp
    apaçi.webp
    175,4 KB · Görüntüleme: 31
  • transfer.webp
    transfer.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
transfer2.webp

Galatasaray'a bundan daha iyi transferler yapabilecek var mı? :) sözleşmesi bitenlerin hepsini topladım Xhaka'yı Mustafa Cengiz aldı sağolsun onunda sözleşmesi bitiyordu ama 5.5 m bonservis vermişler anlamadım

Son düzenleme:
Vay lan bir ara deli gibi oynardik başlığı görmesem varlığını unutmuşuz :(

şu an fm oynayan delikanlı arkadaşlarımıza selam olsun

EVT
Bursasporu ilk sezon 3.
ikinci sezon ise şampiyon yaparak futbol dehami ortaya koymus vaziyetteyim. suanda da köln cagırıyor germanyada bayern tehlikesi var sizce gideyim mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt